STENG LØKEN GÅRD!

 • INNLEGG POSTET : 17.12.2009, 10:50

Alle skriver om det for tida, så hvorfor ikke hoppe inn i det selv:P Synes det er helt forferdelig det som skjer der. Det er en forsøksstasjon som avler opp dyr til voldelige dyreforsøk. Bare for at de skal tjene penger, blir flere tusen dyr sendt til lidelser og en sikker død. Hvis ikke dette stoppes vil enda flere møte en skjebne verre enn døde:( Nå er omtrent 120 hunder og rundt 50 katter innesperret på forsøksdyrstasjonen til enhver tid. I tillegg kjøper Løken Gård opp griser fra privatpersoner og selger dem videre til forsøksdyrlaboratorier. Alle dyrene selges for tusenvis av kroner til laboratorier som misbruker dem i eksperimenter. Hundene og kattene på Løken Gård får aldri leve et trygt eller godt liv i frie omgivelser. Dyrenes hverdag er preget av fangenskap, usikkerhet og mangel på meningsfylte opplevelser. Etter lengre oppbevaring i varetekt selges dyrene til dyreforsøk. Alt som er verdt å leve for er røvet bort fra livene deres. Løken Gård selger dyrene som livløse varer til laboratorier. HAr ikke også dyra rett til frihet???

Trykk på denne banneren for å lese mer om hva DU kan gjøre for å hjelpe :D
l

Kilde:
www.lokengard.no

Besøk også JOHANNA

 • Publisert i kategorien Dyr • Andrea

  17.12.2009 kl.11:29

  Superbra at så mange som mulig legger ut innlegg om dette! Jo flere jo bedre :-) Tror jeg må lage et innlegg selv. Vi har jo ikke de samme leserne, så det skader jo ikke..

  hope4you.blogg.no

  17.12.2009 kl.13:36

  viktig og fin blogg. ja den gården må stenges for godt. ønsker deg en hyggelig dag videre:)

  Helene

  17.12.2009 kl.15:52

  Så bra at folk engasjerer seg! :D Det som er synd er jo at de fleste bloggere som skriver om dette bruker en masse sminke/Shampooer etc etc som er testa på dyr ._.

  Hege

  17.12.2009 kl.22:26

  Det er så forferdelig det som skjer der. Håper gården blir stengt så fort som mulig. Godt å se at flere engasjerer seg i saken. Om vi bare står sammen kan vi klare det også.

  Jeanett

  22.03.2010 kl.14:01

  Huff, helt forferdelig!

  Nå har jeg skrevet under- å det burde alle andre gjøre også!

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits