EN NY START!

 • INNLEGG POSTET : 25.08.2015, 17:32

Hei alle sammen! Nå er det virkelig lenge siden sist! Jeg har ikke blogget her på år og dag, men nå har jeg bestemt meg for å starte på igjen. Med blanke ark! Jeg har den siste uka gått igjennom hele bloggen min og slettet over 800 INNLEGG!! Og da også over 11 000 KOMMENTARER!! Det var litt vemodig egentlig, men samtidig var det godt å legge enkelte ting bak seg. Noen ting ligger her fortsatt, så jeg i hvert fall har NOE fra min forrige bloggtid liggende.

Sist jeg skrev her på bloggen slet jeg en del psykisk, noe som sikkert ikke var en stor hemmelighet for de fleste. Jeg var veldig deprimert og hadde en del angst. Jeg drev også med selvskading, noe jeg gjorde i 5 år. Men nå er jeg en helt annen person! Jeg har kommet meg utrolig mye de siste årene, og har nå ikke skadet meg selv på over et år!! Det er jeg ganske stolt over å ha klart, for selvskading er en ekstremt avhengighetsskapende ting å drive med. Jeg har blitt mye mer sosial, blir fort kjent med folk, ler mye og ser litt mer positivt på livet enn jeg gjorde før. Jeg er fortsatt sammen med min kjære Rannei, som jeg elsker over alt på jord! Vi har holdt sammen i tilsammen 6 år nå! Rannei er en veldig sterk person, som har holdt ut med mye rart fra min side. Det gjeder også den fine familien min. Hadde det ikke vært for de rundt meg hadde jeg nok ikke vært her i dag..

Nå som jeg skal starte på nytt har jeg også et helt nytt design, laget av Monika Bergflødt. Headeren har jeg satt sammen selv da. Det er bilde av verdens fineste sted; Tenerife, også er det meg som tar en "Ensom Beatles". Det må være et nytt uttrykk tror jeg.. xD 
Nå kommer jeg til å blogge om ting som skjer rundt meg og ting som interesserer meg. Dette gjelder da spesielt musikk, film, kjendissladder og hobbyer. Slenger inn en dæsj med humor også! :D Blir sikkert noe fornuftig en gang i blant da, men det er nok ikke ofte.. haha!

Ellers håper jeg du vil lese bloggen min, om du er en av mine gamle trofaste lesere eller en som akkurat klikket deg inn her. Vil du vite mer om meg, kan du lese litt ved å trykke på "OM MEG" oppå menyen. Ellers kan du bla litt rundt i kategoriene, så finner du mye annet stæsj å snoke rundt i. På høyre side er det noen fancy knapper du kan trykke på. Enten om du vil sjekke ut facebooksiden min, legge meg til på snap eller ta en tur innom youtubekanalen min. Ellers får du bare spørre om du lurer på noe. Enjoy!Bildet snakker for seg selv.. haha


 • Publisert i kategorien Meg • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits