DISSE SKAL OPPTRE UNDER VMAs:

 • INNLEGG POSTET : 30.08.2015, 20:46


Foto: Scanpix

I natt kan du se Video Music Awards på MTV. Det er fantastiske Miley Cyrus som skal lede hele showet, så det blir nok AWESOME! En stor del av kvelden består så klart av opptredener fra diverse artister, og nå har MTV avslørt hvem som skal rocke scenen i år. Så langt er det The Weeknd, Justin Bieber, Pharrell Williams, Nicki Minaj, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, Twenty One Pilots og min favorittartist: Demi Lovato <3 Det er i hvert fall det som var bekreftet for to dager siden, i følge toppgirl.no, så vi får håpe det stemmer. Det er i hvert fall mye bra og glede seg til! :-)

Her i Norge vises det på MTV kl 03.00 i natt, men kl 02.00 får vi først se at gjestene ankommer den røde løperen. Det er kanskje litt vel sent å sitte oppe i natt for å se det om man skal opp tidlig på jobb eller skole. MEN, fortvil ikke! Det går i reprise to ganger i morgen: Først kl 12.30 UTEN den rød løpergreia, også 15.25 MED den rød løpergreia :-P hehe

Jeg tror det kommer til å bli et forrykende show! Gleder meg! :-D


 • Publisert i kategorien Kjendissladder • Chanett

  30.08.2015 kl.21:19

  Vet du om det er mulig å se det på pc? Har flyttet på hybel, men har ikke fått tv på plass enda..

  Silje Erika

  30.08.2015 kl.21:22

  Chanett: Jeg prøvde å sjekke, men fant liksom ikke ut noe.. Det står at man kan se det på en MTV app på mobilen da, men vet ikke helt ;-) Håper du finner det ut da :-)

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits