SELFIESTICK KAN BRUKES TIL SÅ MANGT!

 • INNLEGG POSTET : 04.09.2015, 14:01

 

 

I går skjedde det noe ekkelt skal jeg si dere! Jeg, Even og mamma satt på en restaurant og ante fred og ingen fare. Plutselig kommer det noe ganske stort flyvende rett i mot meg, og i panikk dukker jeg halvveis under bordet. Skapningen tok en 90 graders sving, for den hadde bestemt seg for at mamma var et fint sted å lande på. Mamma så den ikke selv, så jeg vet ikke om det var det at hun kjente at den satt der, eller om det var mitt kvalte skrik under bordet som fikk oppmerksomheten hennes mot skuldra si. I all panikk fra hennes side igjen, reagerte hun med å prøve å blåse den bort. Hun prøvde sånn 3 ganger før hun skjønte at den ikke kunne rikkes med kun middagsånden. Hun prøvde å slå etter den, men den falt bare ned på gulvet. Så løp den som f***!

Dette stygge udyret var da altså en enorm flyvende kakerlakk som ville skremme oss. Og DET lyktes den ganske bra med! Mamma er egentlig ikke redd for sånne dyr heller, men når den kommer flyvende og bestemmer seg for å bruke deg som rullebane, er det kanskje ikke direkte koselig. Etter den løp bortover gulvet og gjemte seg i en krok, fikk mamma tatt et vakkert bilde av den:


Sjekk ut herligheten da!

Etter vi mista den av synet, satt ikke jeg med bena på gulvet mer for å si det sånn. Klødde overalt og håpte at den ikke satt på meg noe sted. Vi så ikke noe mer til den og etter en stund betalte vi og gikk. Vi gikk rundt en stund før vi endte opp på hotellet for å legge oss for natten. De andre la seg først, og da jeg gikk ut fra badet fikk jeg nesten hjerteinfarkt! For hva var det som pilte mellom bena mine og bort mot der Even lå? Jo da, du gjettet riktig.. KAKERLAKKEN!! Jeg er sikker på at det var den samme, for vi har ikke sett noen på rommet før.. Den hadde nok vært med meg hjem, enten i veska eller jakka mi. Bare tanken på at jeg har gått rundt med den der idioten på meg gjør meg kvalm! 

Even og mamma hadde nesten sovna, men ble så klart vekket av et nytt skrik fra meg. Og lyden av en fantastisk steppelignende dans bortover gulvet. Hverken jeg eller Even ville prøve å ta den, så da ble det mamma som måtte ty til mord. Den hadde gjemt seg oppunder kommoden og det var umulig å få tak i den med oppvaskkosten. Jeg trang noe lengre.. hmm.. AHA! SELFIESTICKEN! Dro den ut og la meg på gulvet og kakka oppi den så den landa midt utpå gulvet. Heldigvis lå den på ryggen og sprella så mamma rakk og henrette den før det var for sent! SKVIIIS!Deilig!

Vi fikk trekt den ned i do og la oss til å sove. Da var vi så dumme at vi bestemte oss for å google dette bevingede krypet. I nattens mørke hadde vi da en høytlesning som ga oss enda mindre lyst til å legge hodet på puta..

Kakerlakker har en kapsel med ca 40 egg som de legger fra seg på et "egnet sted". Flott! Forhåpentlig var vår ubudne gjest en gammel mannekakerlakk uten forplantningsutstyr.. 

De blir ofte med hjem i kofferten (eller veska som i går), eller med maten. De kan smitte deg med matforgiftning og annet dritt. Fantastisk!

De kan vandre rundt på sovende mennesker og drikke øyevannet deres. Fenomenalt!

Det var et under at jeg sov i natt...

Men uansett vil jeg skryte av selfiesticken min som redda dagen! Og mamma som tråkka den ihjel! Farvel "Kakke"! Håper vi slipper å møte på de 40 barna dine!


 • Publisert i kategorien Blogg • Rannei

  04.09.2015 kl.15:45

  Du skriv så bra😀 men ikke ta mæ en sånn en hem da😆 ok? ☺

  Silje Erika

  04.09.2015 kl.18:03

  Rannei: Takk snuppa :-) Nei e ska prøv på dæ :-P

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits