DU VET DU ER NORSK I SYDEN NR..

 • INNLEGG POSTET : 04.09.2015, 22:04

..du virkelig MÅ sole deg. Helst går du ut tidlig på morgenen og legger håndkle på en solstol, så du er sikker på at du får en fin plass. Og du skal bli BRUN, så du snur solstolen etter sola hele dagen. Dette er noe jeg gjør også, mens alle andre bare ligger rolig hele dagen.. haha

..du får solbrilleskille etter første dagen. Helst kanskje et saftig shortsskille også.

..du mener at alkohol er et must. Det å gå ut på kvelden og ta en drink eller kanskje flere. Det blir kanskje en "big beer" på mannfolka og en paraplydrink på oss jentene. Og om drinken er fargerik er det viktigog alltid ta masse bilder av den før du drikker den!

..du klapper når flyet lander. Dette er jeg skyldig i selv, men hallo da! Man er jo glad for å ha kommet seg trygt ned på jorda. Er en stund siden folk har gjort det nå da kanskje, men det har blitt gjort ofte. Det er jo egentlig helt normalt at flyet lander, det er liksom ikke sånn at jeg klapper hver gang toget stopper på Oppdal.. haha

..du har med ryggsekk som håndbagasjepå flyet. Helst tar du den med på shopping og restsurant også. Det er jo plass til så mye i den!

..du har med knekkebrød og ost i kofferten. Man blir jo redd for at man kan lengte etter det, men jeg tror det hadde gått bra uten. Det blir som regel så det blir liggende i skapet, også drar du ut og spiser "English breakfast" i stedet.

..du har all inclusive på hotellet, og mister den metthetsfølelsen. Det er jo så mye godt å velge mellom også vil man jo få det man har betalt for. Derfor spiser du deg nesten ihjel i løpet av ferien.

..du går bananas i souvenirbutikken. Du har det meste fra før, men ender alltid opp med en kul lighter, et "I love Tenerife håndkle", et shotglass med bilde på eller et lass med armbånd og solbriller.

..du sammenligner alt med norske priser. "Den er halvparten så dyr som i Norge så da bare MÅ vi kjøpe den", eller "Den der får du kjøpt på kiwi hjemme til en tier så den kan du bare legge tilbake med en gang". Hehe

..du tror at ingen forstår deg. Du sitter og diskuterer alle de rare folkene som sitter rundt deg, også finner du ut at de er fra Nord-Norge. Guilty!! Det var kleint det..

Det er masse mer som kjennetegner oss nordmenn i syden, men dette var noe av det som kanskje stemte mest. Las et innlegg på sol.no og side2.no som ga meg litt tips og inspirasjon til å skrive det innlegget her. Også er det en ting til: uansett hvor du skal på ferie sør for Skandinavia kaller du det Syden..


 • Publisert i kategorien Blogg • MALIN MADICKEN

  04.09.2015 kl.23:10

  N lo jeg godt!!

  Ha en flott kveld

  Ragnhild Kvl

  04.09.2015 kl.23:35

  Haha, veldig bra innlegg. Fikk meg en god latter :)

  Ukens blogg er p bloggen, meld deg p om du vil :)

  nsker deg en god helg!

  LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjrlighet for musikk. Jeg er 24 r, lesbisk, elsker synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Flg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits