NÅR HARRY FOLK DRAR PÅ HARRYTUR..

 • INNLEGG POSTET : 23.09.2015, 00:19

..så skjer det harry ting. Og før jeg sier mer om det, må jeg fortelle hvordan vi kom fram til at vi skulle dra på harrytur til Sverige. Jeg hadde nemlig time på Tynset i dag tidlig, for å sjekke håndledda mine. Siden vi først skulle kjøre dit, så kunne vi liksågodt kjøre til Sverige og hamstre. Ikke at det er SÅ nærme, men det er så sjeldent vi drar på biltur. Så når jeg, Rannei og Ingrid bestemte oss for å dra sammen, var forhåpningene høye! Haha..

Dessuten var lille Silje tom for cola og da er det krise i heimen! Jeg er jo en langtidsmisbruker av coca cola..

Turen ble ikke akkurat som planlagt for å si det sånn. Både jeg og Rannei forsov oss i dag tidlig (våkna 2,5 timer for sent) og var da ganske stressa når vi åpna øynene. Ingrid hadde prøvd og ringe oss 5 ganger og kom til slutt bare oppi til oss. På et kvarter klarte vi å stå opp, ordne oss, lufte hund og sette oss i bilen. Det var nå akkurat 1 time til timen min. Turen til Tynset tar mer enn en time..

Da vi kom til Ulsberg ringte jeg sykehuset og sa jeg kom sent, og hun sa at jeg sikkert ikke fikk gjort noe med det. Jeg måtte bare betale for timen. Da vi kom frem en halvtime for sent, betalte jeg og gikk ut igjen. Jaja.. Sverigetur da! :-D haha

Da vi kom fram dro vi på systembolaget og deretter på Ica. Etter den handleturen så bilen slik ut:

Så tok vi en velfortjent pause etter all shoppingen, og kjøpte oss mat. Det var kjempegodt!

Så var det klart for neste økt.. Handling på Coop! Etter den handlinga så bilen slik ut:

Og det skal også sies at det var en del varer fremme i bilen også.. haha!
Det var ei svensk dame som ble helt sjokkert over alt vi kjøpte. Hun sa at vi ikke måte ha i oss alt på en gang, for da fikk vi vondt i magen. Jeg beroliget henne med at vi bare dro dit en gang i året, og forsikret henne om at dette skulle vare til neste år. Vi var der i Mai også da men.. HYSJ! Haha!

På tur hjem foreslo jeg at vi kunne stoppe innom Røros og være litt turist. Vi skulle kikke litt på den derre ørkenen de har oppi der. På vei tilbake til bilen fant vi noen "morsomme" rør og slikt. Og harry som vi er så fant vi ut at vi skulle leke litt der. OG ha photoshoot..

Her ser du da tre jenter som stikker opp av noen rør.. Interressant! Haha

Men det morsomste var når Rannei skulle gå ned i det ene røret. Hun skulle kanskje gått nedi med begge bena samtidig, men sånn ble det da altså ikke. Når hun fikk oppi ene foten ville ikke den andre bli med, noe som endte med en morsom og smertefull "pose"! :-D

Men hun SKULLE få nedi andre foten også! Selv om hun måtte av med skoa og greier.. haha
Sluttresultatet av photoshooten ble da slik:

Kan vel ikke si det var verdt strevet. Må nok være en av de mindre flotte photoshootene vi har hatt. Men er man turist så er man turist.. Oh yes!

Også må jeg forresten nevne noe en annen svensk dame sa. Hun spurte hva vi kalte banan på norsk, for hun hadde nemlig fått hørt at vi kalte det GULBØY!! Hohoho!

Til slutt vil jeg si god natt og sov godt. Ikke få mareritt om oss da. Vi kan ikke noe for det, vi bare er sånn..

Snakkes!

#Sverige #Shopping #Harrytur #Cola


 • Publisert i kategorien Blogg • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits