FARVEL NY-AUNA!

 • INNLEGG POSTET : 30.09.2015, 19:29

I dag var siste arbeidsdag for alle som jobber på Ny-Auna. Jeg og Ingrid fikk komme på besøk og vi koste oss med is og kake. Det var en trivelig avslutning, men en trist dag..

Ny-Auna betyr mye for mange, har betydd mye for mange og KUNNE ha betydd mye for mange flere. Men sånn blir det altså ikke. Selv om jeg nå har klart meg et år uten Ny-Auna, så føler jeg meg fortsatt hjemme der. Jeg trives godt med folka som er der. Hadde det ikke vært for dem så hadde jeg ikke klart det jeg har klart de siste åra. Det å ha en veileder som hjelper deg med alt uansett hva, lære alle lags arbeidsoppgaver, føle mestring, lære å jobbe i team og ikke minst utvikle seg selv. Alt dette kunne jeg lære meg på Ny-Auna.

I dag måtte jeg nesten felle en tåre. Dette flotte, trygge stedet skulle bare forsvinne. Alt jeg har lært og alle minnene sitter fortsatt igjen, og snart er hele Ny-Auna nettopp det. Et minne..
Her har jeg hatt mange samtaler..

Jeg vil avslutte med å si at på lørdag skal de ha åpent i butikken fra 11-15. Da blir det 50% på alle varer og servering av kaffe og vafler til alle. Jeg kommer garantert til å være der for å "jobbe" der en siste dag. Jeg håper så mange som mulig vil ta turen innom, før det er for sent. Ta en kopp kaffe og sett dere i en gammel stol og bare slapp av :-)Om dere vil lese min historie om Ny-Auna, kan dere gjøre det ved å trykke HER.

Ha en fin kveld!


 • Publisert i kategorien Blogg • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits