NRK MP3!

 • INNLEGG POSTET : 02.10.2015, 11:47Nå sitter jeg på jobb og hører som vanlig på Nrk mP3. Det er favorittradiokanalen min fordi de spiller så mye AWESOME musikk! Og kommer det ut en ny låt så spiller de den med en gang :-)

NRK mP3 er en rendyrket musikkanal for deg som liker energisk musikk. Der kan du høre musikk 24/7 hele året, og det er INGEN reklame! :-D Du kan høre mP3 på FM-radio i de største byene i landet, samt på DAB+, Digital parabol, Kabel og Nettradio. Jeg pleier å høre på mP3 på en app som heter Norsk Radio, eller på Tv'n hvis jeg er hjemme :-) De bruker også snapchat veldig mye, noe jeg synes er kjempebra! De når lettere ut til oss lyttere, til og med når vi ikke hører på liksom. Det er også lettere å kontakte dem angående ønskelåter, konkurranser eller bare for å si hei. De svarer ofte også, noe som får det til å føles litt som om du kjenner dem :-)

På morgenen fra 7-10 hører jeg på Adiele. Ei glad jente som virker veldig trivelig, og er mye på snapchat :-P Hihi.. Fra 14-17 hører jeg "Ettermiddagen" med Benedicte, Amir og Abiel. De sitter og snakker litt sammen og tuller mye, noe som er morsomt og gir meg et smil om munnen på en ellers kjedelig jobbdag. 

Da jeg var i radioen og hadde mitt eget radioprogram: "Frædagskvæl med Silje Erika", så fikk jeg mye inspirasjon fra mP3. Tips til musikk jeg kunne spille, spesielt freshe låter som akkurat hadde kommet ut.

Det jeg vil fram til her er at denne radiokanalen anbefales sterkt. Liker du listepop og diggbare låter bør du lytte til denne kanalen. I like them very much! Vil du lese mer om kanalen eller hvordan du kan følge dem på forskjellige sosiale medier kan du trykke HER. Snapchaten tror jeg ikke står der men den er "nrk-mp3".

Håper dere har en fin fredag folkens! Skal høre mer musikk jeg nå :-) Snakkes!

Noen andre som hører på mP3?

#Nrk #mP3 #Musikk #Radio


 • Publisert i kategorien Musikk • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits