MIN HELG!

 • INNLEGG POSTET : 04.10.2015, 23:34

Lørdag var siste åpningsdag i bruktbutikken jeg pleide å jobbe i. Jeg ville jobbe der en siste gang, før det skulle legges ned. Jeg lagde en bunke med lapper som jeg gikk rundt i sentrum med, for å få folk til å stikke innom. Vi fant fort ut at jeg ikke egentlig hadde trengt det da, for butikken var full så og si hele dagen.. hehe

Det er en familie fra Larvik som har hytte på Oppdal. De er faste kunder og er innom hver gang de er i bygda. Da de kom i går fikk de vite at det var slutten for Ny-Auna, og de ble så triste. Jeg hadde vanskelig for å holde tårene tilbake flere ganger selv. Det er så rart å tenke på at nå er det faktsisk slutt!! Familien kjøpte masse ting, bl.a et bilde, og de ville at jeg skulle skrive en hilsen bakpå. Jeg sa ikke nei til det :-)

OPP-avisa var innom en tur også, og du kan lese hva de skrev HER


 

 

I dag var det bandøvelse med Kor Livåt, noe som alltid er like morsomt. Sliter med å stå lenge i gangen p.g.a vondt i knærne, noe jeg merker på sånne dager. Men så lenge jeg får synge så er jeg glad uansett :-) hihi. Nå er det ikke lenge til konsert og jeg både gruer meg og gleder meg som vanlig. Opdalingen var innom en tur i dag, og du kan lese hva de skrev HER.

Håper dere har hatt en fin helg :-) Snakkes!


 • Publisert i kategorien Blogg • LEGG IGJEN KOMMENTAR

  Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits