ONE DIRECTION PÅ SNAPCHAT!

 • INNLEGG POSTET : 25.09.2015, 21:04


Foto: Scanpix

Lest på toppgirl.no:
One Direction fortalte for litt siden at de nå skal ta seg en velfortjent pause og fokusere på musikken. I et radiointervju fra tidligere i uken ble guttene spurt om hva pausetiden blir fylt med. Liam Payne var vel den som svarte mest seriøst når intervjueren spurte om planene. "Alt rundt oss har skjedd så fort i løpet av disse fire årene, så denne pausen vil bare gjøre oss sterkere. Vi kommer til å lage bedre musikk, og ha mer energi", sier Liam. Han skyter også inn at han mest sannsynligvis kommer til å tatovere seg masse, og gå rundt arbeidsløs... haha :P

Men fortvil ikke! Nå har guttene ordnet seg snapchat, sånn at vi kan følge med på hva som skjer. De heter enkelt og greit OneDirection på snap! :)Så da er det bare å legge dem til på snap! Dere skjønner vel at jeg allerede har gjort det :P
Håper dere har en fin fredagskveld! :-)

Liker du 1D?

#OneDirection #1D #Snapchat #Toppgirl


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • ER DET FLAUT Å LIKE ONE DIRECTION?

  • INNLEGG POSTET : 06.09.2015, 23:20


  Foto:http://meganl125.deviantart.com

  Jeg er 24 år og fan av One Direction. Jeg synes guttene virker søte, snille, sjarmerende og morsomme. De er flinke til å synge så klart og rett og slett bare flink til det de driver med. Jeg liker stilen, litt sånn poprock og noen litt rolige sanger. Jeg er lesbisk, men jeg kan fortsatt se at disse gutta her har utseende med seg.. Jeg har 1D parfyme, 1D cd, plakater, hører musikken deres og har sett film. Er det flaut? Har egentlig et inntrykk av det. Enten elsker du dem eller så hater du dem. Dere skjønner hva jeg gjør da.. Take me as I am :-P hehe

  Hva synes du om 1D? Er det flaut å like dem?

  #OneDirection #1D #Musikk


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • DISSE SKAL OPPTRE UNDER VMAs:

  • INNLEGG POSTET : 30.08.2015, 20:46


  Foto: Scanpix

  I natt kan du se Video Music Awards på MTV. Det er fantastiske Miley Cyrus som skal lede hele showet, så det blir nok AWESOME! En stor del av kvelden består så klart av opptredener fra diverse artister, og nå har MTV avslørt hvem som skal rocke scenen i år. Så langt er det The Weeknd, Justin Bieber, Pharrell Williams, Nicki Minaj, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, Twenty One Pilots og min favorittartist: Demi Lovato <3 Det er i hvert fall det som var bekreftet for to dager siden, i følge toppgirl.no, så vi får håpe det stemmer. Det er i hvert fall mye bra og glede seg til! :-)

  Her i Norge vises det på MTV kl 03.00 i natt, men kl 02.00 får vi først se at gjestene ankommer den røde løperen. Det er kanskje litt vel sent å sitte oppe i natt for å se det om man skal opp tidlig på jobb eller skole. MEN, fortvil ikke! Det går i reprise to ganger i morgen: Først kl 12.30 UTEN den rød løpergreia, også 15.25 MED den rød løpergreia :-P hehe

  Jeg tror det kommer til å bli et forrykende show! Gleder meg! :-D


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • JUSTIN BIEBER PÅ YOUTUBE!

  • INNLEGG POSTET : 27.04.2010, 13:55


  Her er Justin i 2007, da han hadde kort hår;)

  Justin ble kjent via youtube, der han la ut mange sangvideoer av seg selv. Derfor tenkte jeg å legge ut noen av dem:) Han ER jo flink til å synge da, det kan ingen si noe på. Også har han sånne rykninger i ansiktet når han synger^^  Hva synes dere om videoene?


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • ÅRETS HOLLYWOOD-ØYEBLIKK:

  • INNLEGG POSTET : 30.12.2009, 13:50

  (Tatt fra TOPP)

  ÅRETS DØDSFALL:

  Årets definitivt tristeste dag ble 25,juni, i alle fall for Michael Jacksons fans og familie. Den 50 år gamle popkongen døde brått og uventet, bare uker før han skulle gå i gang med sin comebackture. Vi savner Michael sårt, men trøster oss med all den gode musikken han ga oss. Hvil i fred, Mr. Moonwalk.
  ÅRETS KJENDISSKANDALE:

  De var hollywoods drømmepar, unge, rike og tilsynelatende lykkelige, men så smalt det. Chris Brown slo Rihanna gjentatte ganger i ansiktet da paret var på vei hjem fra en Grammy-fest, og bildene av en forslått Rihanna gikk verden rundt. I rettsaken, få måneder senere, ble Chris dømt til 180 dagers samfunnsstraff, betinget fengsel og bot, men kanskje verst av alt; han må holde seg unna Rihanna de neste fem årene.


  ÅRETS FORFATTER:

  Lauren Conrad har fått mye tyn fo å ha blitt stjerne for ingenting. Først var hun å se i Laguna Beach og The Hills, og i 2009 tok hun steget til å bli forfatter. Hennes første bok LA Candy er inspirert av hennes eget liv, og i følge mange ikke spesielt interessant. Likevel toppet Laurens bok bestselgerlistene i USA hele sommeren.
  ÅRETS NORGESBESØK:

  Årets Norgesbesøk i 2009 ble definitivt gjort av Madonna. Popstjernen gjestet hovedstaden i flere dager, og holdt to konserter på Valle Hovin. Det var første gang Madonna besøkte Norge, og billettene ble revet vekk på nulltid!
  ÅRETS KJEKKAS:

  Etter å ha sett New Moon på tampen av 2009 var det ingen tvil i redaksjonen om hvem som skulle stikke av med tittelen "Årets Kjekkas". Taylor Lautner ble enstemmig vedtatt, og snakk om godt valg. Vi elsker Taylor, og er definitivt på Team Jacob!
  ÅRETS IDIOT:

  MTV video Music Awards 2009 i New York er en prisutdeling som sent kommer til å glemmes. Madonna holdt en knakende god tale til ære for avdøde Michael Jackson og Janet holdt en rørende tribute til broren, men best av alt huskes noe annet. Da Taylor Swift vant prisen for beste video gikk nemlig Kanye West opp på scenen og røsket mikrofonen fra henne. Respektløst, idiotisk og avskyelig. Kanye West er UTEN tvil årets største idiot.


  ÅRETS BREAKDOWN:

  Hollywood er ikke bare glitter og Glamour, og filmbyen tar til stadighet knekken på nye stjerner. I 2009 er vi nødt til å gi en delt førsteplass i denne kategorien, og vinnerne er Lindsay Lohan og Mischa Barton.
  Lindsay ble dumpet av Samantha Ronson tidlig i 2009, og etter det gikk alt rett vest for blondinen. Sene kvelder, mye alkohol og fyllekjøring tok knekken på det lille hun hadde igjen av en karriere.

  Mischa Barton har vært høyt og lavt dette året, både vekt- og karrieremessig. Superstjernen kapret en rolle i serien The Beautiful Life, men fikk sammenbrudd og ble innlagt på sykehus bare dager før innspillingen skulle starte.


  ÅRETS GAGA (LESTE):

  Lady Gaga var et av de største navnene i 2009. Vi digger Gagas gale image og modige stil, og kroner henne årets galeste.
  ÅRETS SVEIS:

  RnB-stjerne og modell Cassie gikk tydeligvis lei av sitt plettfrie image i 2009. Ikke bare lekket det ut nakenbilder av stjernen, men hun barberte like gjerne halve hodet, og hun gjorde seg dermed fortjent til prisen Årets sveis i topp.
  ÅRETS PUPP:

  Amy Winehouse gikk fra radmager til formfull mot slutten av 2009, alt takket være plastisk kirurgi. Skandalestjernen kjøpte seg nye silikonpupper, og ble så ivrig da hun skulle vise seg for pressen at den ene brystvorten snek seg ut av kjolen.  TEKST: topp
  BILDER: google

  Ta også en tur innom EMMA

  Hva synes du var årets Hollywood-øyeblikk?


 • Publisert i kategorien Kjendissladder • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits