OM SILJE ERIKA!

 • INNLEGG POSTET : 28.08.2010, 15:13

Jeg er ei lesbisk jente som heter Silje Erika Skaslien. Jeg er 24 år og bor i Oppdal. Kjæresten min heter Rannei, og jeg elsker henne over alt på jord<3 Vi bor sammen og har en liten søt hund som heter Connie. Vi har nå vært sammen i over 6 år!

Jeg elsker musikk, skriver sanger og dikt, spiller ukulele og synger. Jeg er med i et kor som heter Kor Livåt her på Oppdal, noe som er kjempegøy! Musikk er en stor del av livet mitt, og uten musikk hadde nok livet vært utrolig kjedelig. Det er det vel flere som er enige i?

Jeg startet denne bloggen 25.oktober 2009, som en slags måte å komme ut av skapet på. Jeg blogget vel i ca 3 år, før jeg tok en pause. Blogget litt på noen andre blogger i mellomtiden, men det var ikke særlig mye. Nå (i 2015) har jeg bestemt meg for å starte på nytt med denne bloggen, og fortsette litt der jeg slapp forrige gang. Sist jeg blogget her slet jeg en del psykisk og delte mye av alt det rare som skjedde inne i hodet mitt. Nå har jeg blitt en helt annen person som i hvert fall ser LITT mer positivt på livet.. hehe

Familien min består av mamma, pappa og lillebroren min på 17 år. Pappa bor på Kvål av alle steder, mens mamma og Even bor her på Oppdal. Pappa driver med rev og er en veldig rolig og snill pappa. Han har egentlig ganske bra humor og kommer med mange morsomme kommentarer. Mamma jobber på hotell og er min beste venn! Hun er veldig tøff og sterk, og snill og hyggelig med alle hun møter. Even har nå blitt "stor gutt" og et par hoder høyere enn storesøstra si.. Han er en omtenksom og snill gutt, som alltid får meg til å le! Jeg er veldig glad i alle sammen!

Jeg blogger om alt mulig som faller meg inn, og når det faller meg inn. Prøver å oppdatere dere så mye som mulig på det som skjer rundt meg. Jeg skriver mest om ting som interesserer meg, som musikk, film og kjendissladder. Prøver også å slenge inn noe fornuftig nå og da, så ikke det blir bare fjasing her! Haha..
Har dere forslag til noe jeg kan blogge om, så er det bare å si fra! Jeg elsker kommentarer, som alle andre sikkert gjør, så det er bare å sende en liten hilsen :)

Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre meg. Jeg svarer på hva som helst. 
Om du føler for det kan du jo like bloggen min på facebook, legge meg til på snap eller sjekke ut youtubekanalen min, ved å trykke på ikonene til høyre på bloggen.
Ellers kan du trykke på knappene på menyen, så finner du masse annet stæsj å snoke rundt i :DÅss tållåst!


 • Publisert i kategorien Meg
 • JEG ER EN STOR-RØYKER!

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2010, 20:33

  Haha..


  Neida.. Røyker ikke SÅ mye daxD hehe

  Hva med deg?


 • Publisert i kategorien Humor
 • LIKES FRA A-Å!

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2010, 23:06

  Jeg tenkte å fortelle dere noen ting jeg liker, og hva er vel ikke bra med å ta ting fra a-å :D
  Kunne ikke finne noe på q,w,x,y og z men tok 3 av hver på resten der;) La ved noen freshe bilder også :D Enjoy!


  Appelsinjuice - Adam Lambert - Avril Lavigne


  Briller - Bmx'en min - Blogging


  Connie - Caps - Coca Cola


  Dyr - Diabolo - Daim


  Even - Eclipse - Einar


  Firhjulingen min - Finvær - Farger


  Gitaren min - Gjevilvassdalen - Godteri


  Hunder - Hester - Heelysene mine


  Isbiter - Islandshester - Ild


  Jordbær - Jenter - Jul


  Kameraet mitt - Kjærlighet på pinne - Kornmo


  Lakris is - Lapper - Lue


  Milkshake - Mamma - Musikk


  New Moon - Natten - Nikotin på pinne


  Orkideer - Oppdal - Ost og kjeks


  Pappa - Pære is - Paramore


  Rever - Rannei<3 - Rosiner


  Sang - Skateboardet mitt - Slush


  Tokio Hotel - Tenerife - Twilight


  Ullsokker - Ulver - Ukulelen min


  Vaniljeis - Vaniljesaus - Vinger


  Ærlighet - Ææh? (å si det) - Ælginn


  Øra (Sunndalsøra) - Øl - Øyer


  Åpen post-Jarle - Åndenes makt - Åkrer

  Der! Endelig ferdig! Det tok en stund å lage alle de kollasjene for å sidet sånn..

  Hva synes dere?

 • Publisert i kategorien Meg
 • RENNEBUMARTNA OG PHOTOSHOOT!

  • INNLEGG POSTET : 14.08.2010, 17:37

  Hei igjen alle sammen! Noen som har savna meg? Har nemlig ikke blogga på TRE UKER! Litt sjokkert over meg selv egentlig, som blogga absolutt HELE tida før. Men nå er det slutt på bloggpausen, og blogginga starter på igjen for fullt! Håper på noen tips til hva dere vil lese osv :)

  I går var jeg på rennebumartnan sammen med Rannei, og moren og bestemoren hennes var også med. Det var utrolig varmt i lufta og masse folk, så det ble litt i meste laget til slutt.. Jeg ble syk og spyddexD haha! Men det var gøy da jeg ikke var syk da!

  Vi ble også "etterfulgt" av noen jenter rundt omkring der.. Vi drev å vinka til dem og sånt, og det var egentlig ganske komisk. Ei av jentene ville visst egentlig snakke med meg, men turte ikke. Hun andre var visst en av mine største "fans" fikk jeg høre! Koselig da:)

  Ettersom det ble litt kjedelig i lengden, tok vi oss en tur på statoil og kjøpte slush. Da ble vi "litt" hypre og hadde en fantastisk photoshoot. Bildene ble SUPERFINE!! Enig?xD  Noen andre som har vært på rennebumartna?


 • Publisert i kategorien Blogg • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits