GULLKORN FRA BARNEMUNN - KJÆRLIGHET! (Morsomt!)

 • INNLEGG POSTET : 29.08.2011, 20:18

 • Mange forelskede blir litt dummere. Litt bortreiste i sitt eget ytre landskap liksom. (Jo Thomas 9 år)
 • Utseende har ingenting å si. Se på meg - jeg er veldig kjekk, men har allikevel ingen å gifte meg med. (Brian 7 år)
 • For å få kjærligheten til å vare er det viktig å være en god kysser. Da kan det hende at kona di glemmer at du aldri tar ut søpla. (Erik 8 år)
 • Folk som er forelsket holder hverandre i hendene så ikke ringene skal falle av, for de koster mange penger. (Tine 7år)
 • I gamledager sa man "Jeg elsker deg" til folk. Nå trenger man heldigvis ikke å anstrenge seg så forferdelig skrekkelig lenger. Jeg tror det holder at man sier: "Kom hit!". (Holger 8 år)
 • Hvis man elsker noen, så blir man veldig usymmetrisk og klarer ikke å tenke helt rent. Det tror jeg er gøy. (Frithjof 6 år)

Dagens beste: xD

 • Noen lesbiske blir forelsket i det annet kjønn. Det er ikke spesielt morsomt eller spesielt rart. Det er faktisk helt unaturlig, så det er ikke noe å snakke høyt om. (Alessia 8 år) HAHA

Gullkorn er veldig morsomt å lese, og da spesielt når de kommer fra barn :) hihiVar det bare jeg som lo godt av dette eller? :D


 • Publisert i kategorien Humor
 • EPILEPSIEN OG MEG.

  • INNLEGG POSTET : 23.08.2011, 21:50

  I løpet av min lille? "bloggpause" har jeg da klart å fått epilepsi. Første gang fikk jeg anfall mens jeg sov, og Rannei ble jo livredd så klart. Jeg hadde bitt tunga mi og sånt no og hadde vondt i ryggen/nakken i nesten 2 uker, pga at jeg hadde spent kroppen så veldig..

  Dagen før jeg skulle til Bulgaria fikk jeg et anfall mens jeg sto på kjøkkenet og skulle lage mat til hundene. Jeg husker ikke annet enn at jeg sa at jeg var svimmel og at jeg plutselig var hos legen. Alt blir liksom så slørete fordi jeg får et slags hukommelsestap en stund etterpå. Jeg dro til St.Olavs hospital i Trondheim og var der til midnatt. Tok CT og diverse andre "sjekker".. hehe. Fikk høre at jeg ikke kunne være med til syden av legen på Oppdal, men så fikk jeg heldigvis det likevel. Så lenge noen passa på meg hele tida. :) Puh..


  Et random bilde av Trondheim :)


  Tenkte å fortelle litt om hva det er for noe, for dere som kanskje ikke vet så særlig mye om det :)

  Det finnes en rekke forskjellige epileptiske anfall. Noen hvor vedkommende bevarer bevissthet og andre hvor man får større eller mindre grad av bevvisthetstap. Epilepsi kan være en selvstendig tilstand uten at man kan påvise noe årsak, men er i mange tilfeller et symptom til bakenforliggende andre funksjonsforstyrrelser eller forandringer i hjernen.

  Årsaken til epilepsien varierer altså fra person til person, og kan være nær sagt alle former for sykdom eller skade i hjernen. I over halvparten av tilfellene klarer en ikke å påvise noen sikker årsak. Et epileptisk anfall er uttrykk for en forbigående funksjonsforstyrrelse i hjernen. Denne skyldes en plutselig og ukontrollert forstyrrelse av hjernebarkens elektriske aktivitet.

  Omtrent 70% av mennesker med epilepsi blir anfallsfrie med medikamentell behandling. Om epilepsien ikke kan bringes under kontroll med medisiner, kan noen pasienter behandles med kirurgi, eller vagus nervestimulator. Dersom den underliggende tilstanden kan behandles, for eksempel med kirurgi, kan epilepsien bedres eller forsvinne.

  Førstehjelp ved krampeanfall: (Just in case, smart for alle å vite)

  1 - Vær rolig. Anfallet gir ikke smerter og går oftest over a seg selv i løpet av 2-3 minutter

  2 - Sørg for at vedkommende ligger mest mulig bekvemt, samtidig som du beskytter hodet mot støt

  3 - Stikk IKKE noe mellom tennene - det kan gi tannskader. Gi heller ikke drikke.

  4 - Forsøk ikke å stanse krampene eller å "gjenopplive" vedkommende. La han være i fred til anfallet har gått over av seg selv. Når krampene har gitt seg er det viktig å sørge for frie luftveier.

  5 - Legehjelp eller sykehusinnleggelse er bare nødvendig om vedkommende har skadet seg eller anfallet er langvarig (+5 min) - eller dersom det kommer flere anfall i serie uten oppvåkning mellom.


  I morgen skal jeg til St.Olav igjen for å ta EEG. Da skal jeg ha masse elektroder på hodet og sjekke forskjellige ting.. Gruver meg!! Ønsk meg lykke til :D


 • Publisert i kategorien Meg
 • MORSOMME SKILT !! :D

  • INNLEGG POSTET : 11.08.2011, 18:54


  Dette bildet tok jeg i Bulgaria.. IKKE kjør tog på gangveien xD haha

  Så jeg følte for å dele noen andre morsomme skilt med dere, som jeg har funnet rundt omkring på nettet :D


  Haha :P Hva synes dere om bildene? :D


 • Publisert i kategorien Humor
 • MITT LILLE LAND <3 (KLIPP FRA OSLO OG UTØYA)

  • INNLEGG POSTET : 11.08.2011, 16:50

  Måtte bare dele denne^^

  Synes?


 • Publisert i kategorien Videoklipp • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits