LEOPARD NAILS!

 • INNLEGG POSTET : 31.08.2015, 21:52

Nå har jeg fiksa neglene mine før ferien. Har laget leopardnegler før også, men i dag følte jeg for en pink touch. Det er finere med litt farge synes jeg :-)

På ene hånda brukte jeg pensel og på andre brukte jeg en dotting tool. Synes egentlig det siste ble bedre, da det ligna mer på det opprinnelige mønsteret!

Straks reiser vi til Gardermoen med toget, også tar vi flyet til Tenerife i morgen. Gleder meg! :-D Dere får ha en fin kveld videre, også snakkes vi når jeg har tid og mulighet til å skrive :-)

Hva synes dere?


 • Publisert i kategorien Hobby
 • UKENS..

  • INNLEGG POSTET : 31.08.2015, 00:37

  Sang: Coldplay - Yellow

  Film: Blgen

  Mat: Finnbiff

  Tv-program: Norske Talenter

  Serie: Criminal Minds

  Kjendis: Demi Lovato

  Blogg: jonlundemoen.blogg.no

  Negldesign:Terninger

  App: Piano Tiles 2

  Rykte: At Miley Cyrus datet modellen Stella Maxwell, noe som viste seg ikke vre sant.. Dessverre :-P


  photo via @mileycyrus instagram

  God natt!


 • Publisert i kategorien Ukens
 • DISSE SKAL OPPTRE UNDER VMAs:

  • INNLEGG POSTET : 30.08.2015, 20:46


  Foto: Scanpix

  I natt kan du se Video Music Awards p MTV. Det er fantastiske Miley Cyrus som skal lede hele showet, s det blir nok AWESOME!En stor del av kvelden bestr s klartav opptredener fra diverse artister, og n har MTV avslrt hvem som skal rocke scenen i r.S langt er det The Weeknd, Justin Bieber, Pharrell Williams, Nicki Minaj, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, Twenty One Pilots og min favorittartist: Demi Lovato <3 Det er i hvert fall det som var bekreftet for to dager siden, i flge toppgirl.no, s vi fr hpe det stemmer. Det er i hvert fall mye bra og glede seg til! :-)

  Her i Norge vises det p MTV kl 03.00 i natt, men kl 02.00 fr vi frst se at gjestene ankommer den rde lperen. Det er kanskje litt vel sent sitte oppe i natt for se det om man skal opp tidlig p jobb eller skole. MEN, fortvil ikke! Det gr i reprise to ganger i morgen: Frst kl 12.30 UTENden rd lpergreia, ogs 15.25 MED den rd lpergreia :-P hehe

  Jeg tror det kommer til bli et forrykende show! Gleder meg! :-D


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • BLGEN OG BURSDAG!

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2015, 21:38


  (bilde fra oppdalkulturhus.no)

  I gr var jeg p kino med mamma, mormor og Even og s "Blgen". Den anbefales STERKT! Den var kjempebra og hadde liksom alt en bra film trenger: Humor, spenning og drama. Flinke skuespillere var det ogs. Ane Dahl Torp er en av mine norske favorittskuespillere, og gjr det ikke drligere i denne filmen her. Ellers fr du se bl.a Kristoffer Joner, Jonas Oftebro ogEdith Haagenrud-Sande. Sistnevnte er jo hun lille ste fra den reklamen for SAS, og Jonas Oftebro er broren til Jakob Oftebro som ogs er en stor norsk skuespiller. Jeg vil ikke rpe noe av handlingen, s ikke jeg delegger for dere som ikke har sett den, men den er absolutt verdt se!

  I morgen har min kjre Rannei bursdag, s i dag har vi hatt familieselskap hos svigermor. Det var kjempekoselig, og mye godt f var det ogs. Jeg m si det er utrolig enkelt nr man slipper og lage selskap selv.. haha

  Her er noen bilder vi tok i dag:


  Even, Rannei og meg :-)


  Even, Rannei, meg og mdrene vre bak :-)


  Oss to <3


  Even og Rannei :-)

  I kveld skal vi ut p "byen" feire bursdag. Det skal bli koselig da <3 MEN FRST: pakking til tenerife! Reisefebern har sltt inn for si det snn! Ellers vil jeg bare nske dere alle en fin lrdagskveld videre! Snakkes!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • SANGINNSPILLING!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2015, 18:55

  Etter jobb i dag har jeg prvd spille inn en ny sang. En cover av Fight Song av Rachel Platten. Den er s syykt fin ogs passer teksten litt til meg fler jeg. Hvis alt gr etter planen skal jeg spille inn videoen til den p Tenerife neste uke :-D  Den forrige sangen jeg spilte inn var en mashup jeg satte sammen av tre favorittsanger: Flashlight med Jessie J, Thinking Out Loud med Ed Sheeran og Hold Back The River med James Bay. Den filma jeg i ndalsnes for litt siden. Den kan du jo hre her om du vil:


  Og vil du hre en bitteliten smakebit p Fight Song s ligger den p storyen min p snap. S om du vil kan du legge meg til p snap ved trykke p ikonet til hyre ;-)

  Snakkes!


 • Publisert i kategorien Musikk
 • BLACK & WHITE NAIL ART!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2015, 00:54

  Jeg liker å ha det litt gøy med neglelakk nå og da. Eksperimentere med farger, mønster og teknikker. Jeg er ingen ekspert; du kan se at det er hjemmelaget for å si det sånn.. Men det er så kjedelig med ensfargede negler og da må man jo bare la fantasien gjøre som den vil. Det er mye rart jeg ender opp med til slutt, men man kan ikke si at jeg ikke er kreativ da i hvert fall.. hehe.

  I dag har jeg lagd terninger på neglene. Det var kanskje ikke like kreativt det da, men VELDIG enkelt! Hvite negler med svarte prikker liksom..

  Disse hadde jeg før der da. Musikknegler på en hånd og prikker på den andre. Rett og slett fordi jeg ikke gidda og lage noter på den andre.. haha. Lenge leve latskapen! Også kan det ha noe å gjøre med det at jeg ikke klarer meg så bra som venstrehendt..

  Disse hadde jeg da før der igjen. Som dere sikkert skjønner så har "dotting tool" vært populært for min del de siste ukene!

  Skal prøve noe nytt igjen før jeg drar til Tenerife, så da får dere bare stay tuned og se hvordan det blir :-)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • AUDITION!

  • INNLEGG POSTET : 27.08.2015, 18:54

  Nå skal jeg på korøvelse med Kor Livåt, og i dag er det audition for å få solosang. Jeg skal prøve meg på en låt, men vil ikke røpe hvilken det er. Det er HEMMELIG! Så det så.
  Det er mange flinke folk i koret så det kan bli vanskelig å få den, men jeg krysser fingrene uansett og håper på det beste :-)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • FAVORITTER!

  • INNLEGG POSTET : 26.08.2015, 23:28

  Etter jobb i dag, var jeg og Rannei hos svigermor og spiste middag. Da fikk vi servert en av livrettene mine: Finnbiff! Det var kjempegodt og kjempekoselig! Fikk ogs lne skriveren s jeg fikk skrevet ut flybillettene til Tenerife. Jeg, mamma og Even reiser nemlig ned dit neste uke, og det gledes! Stakk innom mamma en tur med dem, og skrev noen meldinger til folk vi kjenner der nede. P SPANSK! Trengtes en del hjelp fra Google Translate, men det trenger vi ikke si hyt.. haha!

  Tenkte dele noen av mine favoritter med dere. Og hvem vet, kanskje har du de samme?

  MINE FAVORITT...

  Filmer: Identity Thief, Engelen, The Conjuring
  Tv-serier:
  Criminal Minds, Glee, Frustrerte Fruer
  Tv-program:
  Idol, Farmen, Paradise Hotel
  Skuespillere:
  Jason Bateman, Ansel Elgort, Matthew Gray Gubler
  Skuespillerinner:
  Melissa McCarthy, Kristen Stewart, A.J Cook
  Artister:
  Demi Lovato, One Direction, Eminem
  Sanger: Skyscraper, Warrior, Fight Song
  Youtubekanaler:
  Kurt Hugo Schneider, Sing2piano, Robin Elias Bekkevold
  Mat:
  Finnbiff, blomklsuppe, kylling
  Drikke:
  Cola, eplejuice, baileyskaffe
  Plagg:
  Lue, genser, sokker (hello kitty)
  Hobbyer:
  Sang, tegning, scrapping
  Steder:
  Tenerife, Sunny Beach, Oppdal
  Dyr:
  Hund, katt, hest
  Blogger:
  sophieelise.blogg.no, elinbergius.blogg.no, waist.blogg.no

  Slenger med et bilde av favorittdyret ogs da <3  Hunden min Connie p 6 r <3

  Har du noen av de samme favorittingene som meg?


 • Publisert i kategorien Meg
 • EN NY START!

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2015, 17:32

  Hei alle sammen! N er det virkelig lenge siden sist! Jeg har ikke blogget her p r og dag, men n har jeg bestemt meg for starte p igjen. Med blanke ark! Jeg har den siste uka gtt igjennom hele bloggen min og slettet over 800 INNLEGG!! Og da ogs over 11 000 KOMMENTARER!! Det var litt vemodig egentlig, men samtidig var det godt legge enkelte ting bak seg. Noen ting ligger her fortsatt, s jeg i hvert fall har NOE fra min forrige bloggtid liggende.

  Sist jeg skrev her p bloggen slet jeg en del psykisk, noe som sikkert ikke var en stor hemmelighet for de fleste. Jeg var veldig deprimert og hadde en del angst. Jeg drev ogs med selvskading, noe jeg gjorde i 5 r. Men n er jeg en helt annen person! Jeg har kommet meg utrolig mye de siste rene, og har n ikke skadet meg selv p over et r!! Det er jeg ganske stolt over ha klart, for selvskading er en ekstremt avhengighetsskapende ting drive med. Jeg har blitt mye mer sosial, blir fort kjent med folk, ler mye og ser litt mer positivt p livet enn jeg gjorde fr. Jeg er fortsatt sammen med min kjre Rannei, som jeg elsker over alt p jord! Vi har holdt sammen i tilsammen 6 r n! Rannei er en veldig sterk person, som har holdt ut med mye rart fra min side. Det gjeder ogs den fine familien min. Hadde det ikke vrt for de rundt meg hadde jeg nok ikke vrt her i dag..

  N som jeg skal starte p nytt har jeg ogs et helt nytt design, laget av Monika Bergfldt. Headeren har jeg satt sammen selv da. Det er bilde av verdens fineste sted; Tenerife, ogs er det meg som tar en "Ensom Beatles". Det m vre et nytt uttrykk tror jeg.. xD
  N kommer jegtil blogge om ting som skjer rundt meg og ting som interesserer meg. Dette gjelder da spesielt musikk, film, kjendissladder og hobbyer. Slenger inn en dsj med humor ogs! :D Blir sikkert noe fornuftig en gang i blant da, men det er nok ikke ofte.. haha!

  Ellers hper jeg du vil lese bloggen min, om du er en av mine gamle trofaste lesere eller en som akkurat klikket deg inn her. Vil du vite mer om meg, kan du lese litt ved trykke p "OM MEG" opp menyen. Ellers kan du bla litt rundt i kategoriene, s finner du mye annet stsj snoke rundt i. P hyre side er det noen fancy knapper du kan trykke p. Enten om du vil sjekke ut facebooksiden min, legge meg til p snap eller ta en tur innom youtubekanalen min. Ellers fr du bare sprre om du lurer p noe. Enjoy!  Bildet snakker for seg selv.. haha


 • Publisert i kategorien Meg • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjrlighet for musikk. Jeg er 24 r, lesbisk, elsker synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Flg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits