LEOPARD NAILS!

 • INNLEGG POSTET : 31.08.2015, 21:52

Nå har jeg fiksa neglene mine før ferien. Har laget leopardnegler før også, men i dag følte jeg for en pink touch. Det er finere med litt farge synes jeg :-)

På ene hånda brukte jeg pensel og på andre brukte jeg en dotting tool. Synes egentlig det siste ble bedre, da det ligna mer på det opprinnelige mønsteret!

Straks reiser vi til Gardermoen med toget, også tar vi flyet til Tenerife i morgen. Gleder meg! :-D Dere får ha en fin kveld videre, også snakkes vi når jeg har tid og mulighet til å skrive :-)

Hva synes dere?


 • Publisert i kategorien Hobby
 • UKENS..

  • INNLEGG POSTET : 31.08.2015, 00:37

  Sang: Coldplay - Yellow

  Film: Bølgen

  Mat: Finnbiff

  Tv-program: Norske Talenter

  Serie: Criminal Minds

  Kjendis: Demi Lovato

  Blogg: jonlundemoen.blogg.no

  Negldesign: Terninger

  App: Piano Tiles 2

  Rykte: At Miley Cyrus datet modellen Stella Maxwell, noe som viste seg å ikke være sant.. Dessverre :-P


  photo via @mileycyrus instagram

  God natt!


 • Publisert i kategorien Ukens
 • DISSE SKAL OPPTRE UNDER VMAs:

  • INNLEGG POSTET : 30.08.2015, 20:46


  Foto: Scanpix

  I natt kan du se Video Music Awards på MTV. Det er fantastiske Miley Cyrus som skal lede hele showet, så det blir nok AWESOME! En stor del av kvelden består så klart av opptredener fra diverse artister, og nå har MTV avslørt hvem som skal rocke scenen i år. Så langt er det The Weeknd, Justin Bieber, Pharrell Williams, Nicki Minaj, Macklemore & Ryan Lewis, Tori Kelly, A$AP Rocky, Twenty One Pilots og min favorittartist: Demi Lovato <3 Det er i hvert fall det som var bekreftet for to dager siden, i følge toppgirl.no, så vi får håpe det stemmer. Det er i hvert fall mye bra og glede seg til! :-)

  Her i Norge vises det på MTV kl 03.00 i natt, men kl 02.00 får vi først se at gjestene ankommer den røde løperen. Det er kanskje litt vel sent å sitte oppe i natt for å se det om man skal opp tidlig på jobb eller skole. MEN, fortvil ikke! Det går i reprise to ganger i morgen: Først kl 12.30 UTEN den rød løpergreia, også 15.25 MED den rød løpergreia :-P hehe

  Jeg tror det kommer til å bli et forrykende show! Gleder meg! :-D


 • Publisert i kategorien Kjendissladder
 • BØLGEN OG BURSDAG!

  • INNLEGG POSTET : 29.08.2015, 21:38


  (bilde fra oppdalkulturhus.no)

  I går var jeg på kino med mamma, mormor og Even og så "Bølgen". Den anbefales STERKT! Den var kjempebra og hadde liksom alt en bra film trenger: Humor, spenning og drama. Flinke skuespillere var det også. Ane Dahl Torp er en av mine norske favorittskuespillere, og gjør det ikke dårligere i denne filmen her. Ellers får du se bl.a Kristoffer Joner, Jonas Oftebro og Edith Haagenrud-Sande. Sistnevnte er jo hun lille søte fra den reklamen for SAS, og Jonas Oftebro er broren til Jakob Oftebro som også er en stor norsk skuespiller. Jeg vil ikke røpe noe av handlingen, så ikke jeg ødelegger for dere som ikke har sett den, men den er absolutt verdt å se! 

  I morgen har min kjære Rannei bursdag, så i dag har vi hatt familieselskap hos svigermor. Det var kjempekoselig, og mye godt å få var det også. Jeg må si det er utrolig enkelt når man slipper og lage selskap selv.. haha

  Her er noen bilder vi tok i dag:


  Even, Rannei og meg :-)


  Even, Rannei, meg og mødrene våre bak :-)


                                                       Oss to <3


                                                 Even og Rannei :-)

  I kveld skal vi ut på "byen" å feire bursdag. Det skal bli koselig da <3 MEN FØRST: pakking til tenerife! Reisefebern har slått inn for å si det sånn! Ellers vil jeg bare ønske dere alle en fin lørdagskveld videre! Snakkes!


 • Publisert i kategorien Blogg
 • SANGINNSPILLING!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2015, 18:55

  Etter jobb i dag har jeg prøvd å spille inn en ny sang. En cover av Fight Song av Rachel Platten. Den er så syykt fin også passer teksten litt til meg føler jeg. Hvis alt går etter planen skal jeg spille inn videoen til den på Tenerife neste uke :-D  Den forrige sangen jeg spilte inn var en mashup jeg satte sammen av tre favorittsanger: Flashlight med Jessie J, Thinking Out Loud med Ed Sheeran og Hold Back The River med James Bay. Den filma jeg i Åndalsnes for litt siden. Den kan du jo høre her om du vil:


  Og vil du høre en bitteliten smakebit på Fight Song så ligger den på storyen min på snap. Så om du vil kan du legge meg til på snap ved å trykke på ikonet til høyre ;-)

  Snakkes!


 • Publisert i kategorien Musikk
 • BLACK & WHITE NAIL ART!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2015, 00:54

  Jeg liker å ha det litt gøy med neglelakk nå og da. Eksperimentere med farger, mønster og teknikker. Jeg er ingen ekspert; du kan se at det er hjemmelaget for å si det sånn.. Men det er så kjedelig med ensfargede negler og da må man jo bare la fantasien gjøre som den vil. Det er mye rart jeg ender opp med til slutt, men man kan ikke si at jeg ikke er kreativ da i hvert fall.. hehe.

  I dag har jeg lagd terninger på neglene. Det var kanskje ikke like kreativt det da, men VELDIG enkelt! Hvite negler med svarte prikker liksom..

  Disse hadde jeg før der da. Musikknegler på en hånd og prikker på den andre. Rett og slett fordi jeg ikke gidda og lage noter på den andre.. haha. Lenge leve latskapen! Også kan det ha noe å gjøre med det at jeg ikke klarer meg så bra som venstrehendt..

  Disse hadde jeg da før der igjen. Som dere sikkert skjønner så har "dotting tool" vært populært for min del de siste ukene!

  Skal prøve noe nytt igjen før jeg drar til Tenerife, så da får dere bare stay tuned og se hvordan det blir :-)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • AUDITION!

  • INNLEGG POSTET : 27.08.2015, 18:54

  Nå skal jeg på korøvelse med Kor Livåt, og i dag er det audition for å få solosang. Jeg skal prøve meg på en låt, men vil ikke røpe hvilken det er. Det er HEMMELIG! Så det så.
  Det er mange flinke folk i koret så det kan bli vanskelig å få den, men jeg krysser fingrene uansett og håper på det beste :-)


 • Publisert i kategorien Blogg
 • FAVORITTER!

  • INNLEGG POSTET : 26.08.2015, 23:28

  Etter jobb i dag, var jeg og Rannei hos svigermor og spiste middag. Da fikk vi servert en av livrettene mine: Finnbiff! Det var kjempegodt og kjempekoselig! Fikk også låne skriveren så jeg fikk skrevet ut flybillettene til Tenerife. Jeg, mamma og Even reiser nemlig ned dit neste uke, og det gledes! Stakk innom mamma en tur med dem, og skrev noen meldinger til folk vi kjenner der nede. På SPANSK! Trengtes en del hjelp fra Google Translate, men det trenger vi ikke å si høyt.. haha!

  Tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Og hvem vet, kanskje har du de samme?

  MINE FAVORITT...

  Filmer: Identity Thief, Engelen, The Conjuring
  Tv-serier:
  Criminal Minds, Glee, Frustrerte Fruer
  Tv-program:
  Idol, Farmen, Paradise Hotel
  Skuespillere:
  Jason Bateman, Ansel Elgort, Matthew Gray Gubler
  Skuespillerinner:
  Melissa McCarthy, Kristen Stewart, A.J Cook
  Artister:
  Demi Lovato, One Direction, Eminem
  Sanger: Skyscraper, Warrior, Fight Song
  Youtubekanaler:
  Kurt Hugo Schneider, Sing2piano, Robin Elias Bekkevold
  Mat:
  Finnbiff, blomkålsuppe, kylling
  Drikke:
  Cola, eplejuice, baileyskaffe
  Plagg:
  Lue, genser, sokker (hello kitty)
  Hobbyer:
  Sang, tegning, scrapping
  Steder:
  Tenerife, Sunny Beach, Oppdal
  Dyr:
  Hund, katt, hest
  Blogger:
  sophieelise.blogg.no, elinbergius.blogg.no, waist.blogg.no

  Slenger med et bilde av favorittdyret også da <3  Hunden min Connie på 6 år <3

  Har du noen av de samme favorittingene som meg?


 • Publisert i kategorien Meg
 • EN NY START!

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2015, 17:32

  Hei alle sammen! Nå er det virkelig lenge siden sist! Jeg har ikke blogget her på år og dag, men nå har jeg bestemt meg for å starte på igjen. Med blanke ark! Jeg har den siste uka gått igjennom hele bloggen min og slettet over 800 INNLEGG!! Og da også over 11 000 KOMMENTARER!! Det var litt vemodig egentlig, men samtidig var det godt å legge enkelte ting bak seg. Noen ting ligger her fortsatt, så jeg i hvert fall har NOE fra min forrige bloggtid liggende.

  Sist jeg skrev her på bloggen slet jeg en del psykisk, noe som sikkert ikke var en stor hemmelighet for de fleste. Jeg var veldig deprimert og hadde en del angst. Jeg drev også med selvskading, noe jeg gjorde i 5 år. Men nå er jeg en helt annen person! Jeg har kommet meg utrolig mye de siste årene, og har nå ikke skadet meg selv på over et år!! Det er jeg ganske stolt over å ha klart, for selvskading er en ekstremt avhengighetsskapende ting å drive med. Jeg har blitt mye mer sosial, blir fort kjent med folk, ler mye og ser litt mer positivt på livet enn jeg gjorde før. Jeg er fortsatt sammen med min kjære Rannei, som jeg elsker over alt på jord! Vi har holdt sammen i tilsammen 6 år nå! Rannei er en veldig sterk person, som har holdt ut med mye rart fra min side. Det gjeder også den fine familien min. Hadde det ikke vært for de rundt meg hadde jeg nok ikke vært her i dag..

  Nå som jeg skal starte på nytt har jeg også et helt nytt design, laget av Monika Bergflødt. Headeren har jeg satt sammen selv da. Det er bilde av verdens fineste sted; Tenerife, også er det meg som tar en "Ensom Beatles". Det må være et nytt uttrykk tror jeg.. xD 
  Nå kommer jeg til å blogge om ting som skjer rundt meg og ting som interesserer meg. Dette gjelder da spesielt musikk, film, kjendissladder og hobbyer. Slenger inn en dæsj med humor også! :D Blir sikkert noe fornuftig en gang i blant da, men det er nok ikke ofte.. haha!

  Ellers håper jeg du vil lese bloggen min, om du er en av mine gamle trofaste lesere eller en som akkurat klikket deg inn her. Vil du vite mer om meg, kan du lese litt ved å trykke på "OM MEG" oppå menyen. Ellers kan du bla litt rundt i kategoriene, så finner du mye annet stæsj å snoke rundt i. På høyre side er det noen fancy knapper du kan trykke på. Enten om du vil sjekke ut facebooksiden min, legge meg til på snap eller ta en tur innom youtubekanalen min. Ellers får du bare spørre om du lurer på noe. Enjoy!  Bildet snakker for seg selv.. haha


 • Publisert i kategorien Meg • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits