30 SPØRSMÅL!

 • INNLEGG POSTET : 16.09.2015, 21:12

1. Hva har du alltid i vesken? 
Et tomrom..

2. Hvilke nettsider besøker du daglig? 
Facebook, blogg.no, youtube

3. Hvem ringer du til når du er sint/lei deg?
Rannei eller mamma

4. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
 
Rosa

5. Hva har du hatt av kjæledyr? 
3 hunder, 2 katter, 1 hamster, 3 rotter og 10 rever

6. Har du noen piercinger? 
En i navlen og en i nesa

7. Har du noen tatoveringer?
6

8. Hva gjør deg lei deg?
Dyremishandling, rørende filmer og hvis det skjer mine nærmeste noe...

9. Hva gjør deg glad? 
Kjæresten, familien, ferie og musikk

10. Hva er drømmejobben din? 
Artist

11. Hva var det siste du kjøpte? 
Mat

12. Hvor lang tid bruker du om morgenen? 
Det spørs hva jeg skal og hvor sent jeg våkner :-P

13. Hvor mange søsken har du? 
En lillebror <3

14. Hvor mange steder har du bodd? 
Kun på Oppdal, men 7 forskjellige steder her ;-)

15. Har du tatt vare på klesplagg fra da du var liten?
Ja :-P

16. Nevn én ting som er irriterende med å blogge? 
Når du føler du må legge ut noe, og ikke kommer på en dritt å skrive om :-P

17. Hvor mange glass vann drikker du hver dag? 
0

18. Når legger du deg om kvelden? 
For sent..

19. Favorittfag på skolen?

Musikk og tysk

20. Potetgull eller smågodt? 
Potetgull

21. Siste filmen du så? 
Twilight: Breaking Dawn part 2

22. Hvor gammel er pappaen din?
46 :-P

23. Har du vært i avisen? 
Ja, en del :-P

24. Hvilken farge liker du best på neglene? 
Blå kanskje..

25. Hvem er forbildet ditt? 
Demi Lovato! Og mammaen min <3

26. Er det noe du virkelig har lyst til å gjøre, men ikke har hatt mulighet, tid eller råd til? 

Flytte til Tenerife

27. Hva kjøper du helst: klær, vesker eller sko? 
Klær og sko

28. Føler deg ung eller gammel for alderen? 
Ung!

29. Hvilke uvaner har du? 
Jeg er ekstremt distrè!

30. Hva skal du gjøre når du er ferdig med å svare på alle spørsmålene?
Se Criminal Minds med Rannei <3Kopierte spørsmålene fra sraad.blogg.no. Det var opprinnelig 50 spørsmål, men silte det ned til 30 :-)

Ha en fin kveld videre!


 • Publisert i kategorien Meg
 • MIN HISTORIE OM NY-AUNA!

  • INNLEGG POSTET : 03.09.2015, 02:23

  På Oppdal har vi en bruktbutikk som heter "Fjøset med det rare i", eller "Ny-Auna" om du vil. Dette fordi butikken ligger i det gamle fjøset til Aune Gård. Der får man kjøpt masse fine ting til en billig penge, både gamle og nye ting som de har fått inn. Ting blir pussa opp og reparert, og noe blir også produsert der. Butikken er så fin og koselig og det lukter litt gammelt på en måte. Det er som å gå tilbake i tid når du går inn døra.  

  MEN! Ny-Auna er mye mer enn bare en butikk! Det er et sted hvor folk med sammensatte utfordringer får brukt sine evner. Et sted hvor folk med psykiske problemer, rusproblemer eller andre utfordringer i livet kan føle seg trygge. Et sted hvor du kan komme og være deg selv, samtidig som alle godtar deg for den du er: UNIK!  

  Jeg jobbet selv på Ny-Auna i 2 år, fra 2012 - 2014.Det var en periode i livet som jeg ikke hadde det særlig bra. Jeg skulle i hvert fall IKKE jobbe, for det betydde at jeg måtte gå ut stuedøra og møte folk. Jeg måtte klistre på meg et smil og late som jeg egentlig ville være der. Ta på meg en maske og se folk i øynene. Snakke med folk! Alle slike tanker surret og gikk rundt i hodet mitt bare noen nevnte jobb. Så foreslo NAV at jeg kunne prøve meg på Ny-Auna. Det var jo så klart ikke særlig populært, men jeg gikk med på å prøve. Jeg VILLE prøve! Første dag var helt grusom. Ikke kjente jeg noen og ikke turte jeg å si noe. Jeg ble satt til å male gangen og følte at jeg ikke gjorde NOE riktig, noe jeg følte ganske ofte. Men ettersom dagene gikk så fant jeg ut at Ny-Auna, det var ikke et så verst sted å være. Jeg ble kjent med gjengen, prata og lo, samarbeida med andre og gleda meg til å gå på jobb! JEG liksom..

  Tiden på Ny-Auna var med på å forandre meg til en annen person. Jeg er fortsatt meg, men en bedre utgave kan man si. Folka der har lært meg så utrolig mye! Hvem vet, kanskje har de lært noe av meg også? Jeg ble liksom en del av gjengen og følte meg hjemme der. Jeg ble tryggere på det meste og fikk hjelp til å takle det jeg synes var vanskelig. Jeg fikk jobbtrening og jeg fikk samtaler med en flott veileder. Jeg fikk utfolde meg på mange måter og vise hva jeg kunne og hva jeg kanskje ikke var like flink til..  En dag på jobb fant jeg plutselig ut at jeg skulle lage en reklamefilm for Ny-Auna. Jeg gikk rundt i butikken for å få inspirasjon til teksten og fant en instrumental som passa. Venninna mi Ingrid var med og skrev teksten og filma, mens jeg sang. Resultatet kan du se HER.


  Dagen jeg slutta på Ny-Auna var en dag med blandede følelser. Det var trist å dra fra den fine "familien" vi var der, men samtidig var det nå min tur til å prøve å klare meg selv. Jeg var redd for hva som skulle skje, og samtidig stolt av å ha kommet så langt. Jeg skulle jo fortsatt være på Oppdal, så det var liksom ikke så vanskeligå stikke innom nå og da. Men før jeg fikk meg jobb etter der, savna jeg den greia med å ha noe å gå til. Og sånn kan det nå bli for alle som jobber der akkurat nå :-(

  Det er nemlig bestemt at Ny-Auna skal nedlegges i oktober!! NAV kutter støtta og vekst har ikke økonomi til å drive det videre. Hvis ikke politikerne blir enige om en måte å redde Ny-Auna på, så blir det et tap for hele bygda! Da jeg fikk høre det, fant jeg ut at nå var det på tide å lage en ny film! Denne gangen en film for å bevare Ny-Auna. Så da fikk jeg med meg Ingrid og Rannei og lagde en ny video. Vi fikk også med en haug med folk på slutten som var engasjert i saken. Den videoen kan du se HER.

  Ettersom det ikke hjalp så veldig og vi ikke fikk frem budskapet så bra, måtte noe større til. Ola som jobber der hadde skrevet en ny tekst til en Terje Tysland-låt som passet til situasjonen. Han tok kontakt med Terje Tysland selv og han ville gjerne være med på prosjektet. Og prosjektet gikk da ut på å lage en slags musikkvideo med den egenskrevne sangen hans, som vi skulle få spille inn i studioet til Terje. Jørn Hoel fra Leoh Productions ble med for å lage selve filmen. Det ble på en måte en liten dokumentar om Ny-Auna, og folka som er der. For å vise at de ikke bare er en butikk, men et viktig sted for mange. Jeg var heldig og fikk være med å synge, noe som var kjempegøy! Den videoen kan du se HER.

   

   

  Så nå er det bare å vente og se hva som skjer. Krysse fingrene og håpe på det beste. Uten Ny-Auna hadde ikke jeg kommet så langt som jeg har. Derfor vil jeg gjerne takke alle på Ny-Auna. Takk for samtaler, takk for latter og takk for koselige turer.Takk for råd, takk for trivelige lunsjer sammen og takk for hjelpen. Spesielt vil jeg takke verdens beste veileder, Turid Forbregd Lauritzen! Du er bare best! Og sist men ikke minst: TAKK NY-AUNA!! <3

   


 • Publisert i kategorien Meg
 • FAVORITTER!

  • INNLEGG POSTET : 26.08.2015, 23:28

  Etter jobb i dag, var jeg og Rannei hos svigermor og spiste middag. Da fikk vi servert en av livrettene mine: Finnbiff! Det var kjempegodt og kjempekoselig! Fikk også låne skriveren så jeg fikk skrevet ut flybillettene til Tenerife. Jeg, mamma og Even reiser nemlig ned dit neste uke, og det gledes! Stakk innom mamma en tur med dem, og skrev noen meldinger til folk vi kjenner der nede. På SPANSK! Trengtes en del hjelp fra Google Translate, men det trenger vi ikke å si høyt.. haha!

  Tenkte å dele noen av mine favoritter med dere. Og hvem vet, kanskje har du de samme?

  MINE FAVORITT...

  Filmer: Identity Thief, Engelen, The Conjuring
  Tv-serier:
  Criminal Minds, Glee, Frustrerte Fruer
  Tv-program:
  Idol, Farmen, Paradise Hotel
  Skuespillere:
  Jason Bateman, Ansel Elgort, Matthew Gray Gubler
  Skuespillerinner:
  Melissa McCarthy, Kristen Stewart, A.J Cook
  Artister:
  Demi Lovato, One Direction, Eminem
  Sanger: Skyscraper, Warrior, Fight Song
  Youtubekanaler:
  Kurt Hugo Schneider, Sing2piano, Robin Elias Bekkevold
  Mat:
  Finnbiff, blomkålsuppe, kylling
  Drikke:
  Cola, eplejuice, baileyskaffe
  Plagg:
  Lue, genser, sokker (hello kitty)
  Hobbyer:
  Sang, tegning, scrapping
  Steder:
  Tenerife, Sunny Beach, Oppdal
  Dyr:
  Hund, katt, hest
  Blogger:
  sophieelise.blogg.no, elinbergius.blogg.no, waist.blogg.no

  Slenger med et bilde av favorittdyret også da <3  Hunden min Connie på 6 år <3

  Har du noen av de samme favorittingene som meg?


 • Publisert i kategorien Meg
 • EN NY START!

  • INNLEGG POSTET : 25.08.2015, 17:32

  Hei alle sammen! Nå er det virkelig lenge siden sist! Jeg har ikke blogget her på år og dag, men nå har jeg bestemt meg for å starte på igjen. Med blanke ark! Jeg har den siste uka gått igjennom hele bloggen min og slettet over 800 INNLEGG!! Og da også over 11 000 KOMMENTARER!! Det var litt vemodig egentlig, men samtidig var det godt å legge enkelte ting bak seg. Noen ting ligger her fortsatt, så jeg i hvert fall har NOE fra min forrige bloggtid liggende.

  Sist jeg skrev her på bloggen slet jeg en del psykisk, noe som sikkert ikke var en stor hemmelighet for de fleste. Jeg var veldig deprimert og hadde en del angst. Jeg drev også med selvskading, noe jeg gjorde i 5 år. Men nå er jeg en helt annen person! Jeg har kommet meg utrolig mye de siste årene, og har nå ikke skadet meg selv på over et år!! Det er jeg ganske stolt over å ha klart, for selvskading er en ekstremt avhengighetsskapende ting å drive med. Jeg har blitt mye mer sosial, blir fort kjent med folk, ler mye og ser litt mer positivt på livet enn jeg gjorde før. Jeg er fortsatt sammen med min kjære Rannei, som jeg elsker over alt på jord! Vi har holdt sammen i tilsammen 6 år nå! Rannei er en veldig sterk person, som har holdt ut med mye rart fra min side. Det gjeder også den fine familien min. Hadde det ikke vært for de rundt meg hadde jeg nok ikke vært her i dag..

  Nå som jeg skal starte på nytt har jeg også et helt nytt design, laget av Monika Bergflødt. Headeren har jeg satt sammen selv da. Det er bilde av verdens fineste sted; Tenerife, også er det meg som tar en "Ensom Beatles". Det må være et nytt uttrykk tror jeg.. xD 
  Nå kommer jeg til å blogge om ting som skjer rundt meg og ting som interesserer meg. Dette gjelder da spesielt musikk, film, kjendissladder og hobbyer. Slenger inn en dæsj med humor også! :D Blir sikkert noe fornuftig en gang i blant da, men det er nok ikke ofte.. haha!

  Ellers håper jeg du vil lese bloggen min, om du er en av mine gamle trofaste lesere eller en som akkurat klikket deg inn her. Vil du vite mer om meg, kan du lese litt ved å trykke på "OM MEG" oppå menyen. Ellers kan du bla litt rundt i kategoriene, så finner du mye annet stæsj å snoke rundt i. På høyre side er det noen fancy knapper du kan trykke på. Enten om du vil sjekke ut facebooksiden min, legge meg til på snap eller ta en tur innom youtubekanalen min. Ellers får du bare spørre om du lurer på noe. Enjoy!  Bildet snakker for seg selv.. haha


 • Publisert i kategorien Meg
 • BUNADEN MIN!

  • INNLEGG POSTET : 18.05.2012, 16:49

  Jeg visste ikke helt, akkurat hvor, hadde egentlig ikke mer enn en smule peiling på, hvor bunaden min stammet fra :P
  Folk spør meg hver 17. mai og andre dager jeg går med bunaden min, hvor den kommer fra. "Jeg vet ikke?". Det er bra svar å gi vett :P
  I dag bestemte jeg meg for å finne ut akkurat hvor Lundebydrakta kommer fra og her er hva jeg fant ut:

  Bunaden blir regnet for å høre hjemme både i Vest-Oppland og Solør-Odal.

  Bunaden er komponert av kunstmaleren Alf Lundeby.

  Alf Lundeby hadde røttene sine i Våler i Solør. Han var kunstmaler, men også bunadskaper. Til femtiårsdagen til ei venninne på Lillehammer lagde han en bunad som presang. Bunaden hadde fasong som en livkjole slik en kjenner den fra folkedraktene flere steder på Østlandet på 1800-tallet - og broderi med stilisert blomstermotiv, slik folkedraktene i Gudbrandsdalen hadde det på slutten av 1700-tallet. Bunaden var komponert rundt 1930, og selv om det kanskje aldri var Alf Lundebys mening at bunaden skulle komme i pro­duksjon, ble det snart en populær bunad - både i Solør-Odal og i Oppland. Bunaden ble lagd i blått eller svart ullstoff, men under andre verdenskrig var det dårlig tilgang på farget ullstoff, og som en kriseløsning broderte en på ufarget hvitt ullstoff. Dette gjaldt flere bunader, som for eksempel Graffer-bunaden fra Gudbrandsdalen. Når det gjelder Lundebybunaden, har en i nyere tid tatt opp igjen produksjonen av hvite bunader. I og med at bunaden er skapt av en kunstner, med inspirasjon fra folkedrakter i et nabodistrikt, har bunaden ingenting felles med hvordan folkedraktene i Solør-Odal eller Vest-Oppland så ut.

   

   

  En bunad som har vært i bruk fra 1930-tallet og til i dag, og som ikke bygger på tradisjonell draktskikk, blir av mange regnet for å ha en friere stilling enn andre bunader. De fleste brukerne har valgt bunaden ut fra personlig smak, og bruker den som alternativ til annen festkjole. I tillegg ligger det for mange sterk betydning i at de har brodert bunaden selv, eller kjen­ner han eller hun som har brodert bunaden. 

  Det var utrolig moro å finne ut at den stammer fra Solør ettersom Skaslien-slekta stammer fra der også:) Bunaden har jeg arvet etter min mormor, som fikk den av sin mor osv, og at den kommer fra der slekta til pappa kommer fra, gjør det litt artig! Den hører liksom litt til begge slektene på en gang :P hehe  Bildet er tatt av Eirin, på  konfirmasjonen til Vilde ;) 

  Hvilken bunad har du?


 • Publisert i kategorien Meg
 • EPILEPSIEN OG MEG.

  • INNLEGG POSTET : 23.08.2011, 21:50

  I løpet av min lille? "bloggpause" har jeg da klart å fått epilepsi. Første gang fikk jeg anfall mens jeg sov, og Rannei ble jo livredd så klart. Jeg hadde bitt tunga mi og sånt no og hadde vondt i ryggen/nakken i nesten 2 uker, pga at jeg hadde spent kroppen så veldig..

  Dagen før jeg skulle til Bulgaria fikk jeg et anfall mens jeg sto på kjøkkenet og skulle lage mat til hundene. Jeg husker ikke annet enn at jeg sa at jeg var svimmel og at jeg plutselig var hos legen. Alt blir liksom så slørete fordi jeg får et slags hukommelsestap en stund etterpå. Jeg dro til St.Olavs hospital i Trondheim og var der til midnatt. Tok CT og diverse andre "sjekker".. hehe. Fikk høre at jeg ikke kunne være med til syden av legen på Oppdal, men så fikk jeg heldigvis det likevel. Så lenge noen passa på meg hele tida. :) Puh..


  Et random bilde av Trondheim :)


  Tenkte å fortelle litt om hva det er for noe, for dere som kanskje ikke vet så særlig mye om det :)

  Det finnes en rekke forskjellige epileptiske anfall. Noen hvor vedkommende bevarer bevissthet og andre hvor man får større eller mindre grad av bevvisthetstap. Epilepsi kan være en selvstendig tilstand uten at man kan påvise noe årsak, men er i mange tilfeller et symptom til bakenforliggende andre funksjonsforstyrrelser eller forandringer i hjernen.

  Årsaken til epilepsien varierer altså fra person til person, og kan være nær sagt alle former for sykdom eller skade i hjernen. I over halvparten av tilfellene klarer en ikke å påvise noen sikker årsak. Et epileptisk anfall er uttrykk for en forbigående funksjonsforstyrrelse i hjernen. Denne skyldes en plutselig og ukontrollert forstyrrelse av hjernebarkens elektriske aktivitet.

  Omtrent 70% av mennesker med epilepsi blir anfallsfrie med medikamentell behandling. Om epilepsien ikke kan bringes under kontroll med medisiner, kan noen pasienter behandles med kirurgi, eller vagus nervestimulator. Dersom den underliggende tilstanden kan behandles, for eksempel med kirurgi, kan epilepsien bedres eller forsvinne.

  Førstehjelp ved krampeanfall: (Just in case, smart for alle å vite)

  1 - Vær rolig. Anfallet gir ikke smerter og går oftest over a seg selv i løpet av 2-3 minutter

  2 - Sørg for at vedkommende ligger mest mulig bekvemt, samtidig som du beskytter hodet mot støt

  3 - Stikk IKKE noe mellom tennene - det kan gi tannskader. Gi heller ikke drikke.

  4 - Forsøk ikke å stanse krampene eller å "gjenopplive" vedkommende. La han være i fred til anfallet har gått over av seg selv. Når krampene har gitt seg er det viktig å sørge for frie luftveier.

  5 - Legehjelp eller sykehusinnleggelse er bare nødvendig om vedkommende har skadet seg eller anfallet er langvarig (+5 min) - eller dersom det kommer flere anfall i serie uten oppvåkning mellom.


  I morgen skal jeg til St.Olav igjen for å ta EEG. Da skal jeg ha masse elektroder på hodet og sjekke forskjellige ting.. Gruver meg!! Ønsk meg lykke til :D


 • Publisert i kategorien Meg
 • STIKKER PÅ UKM!

  • INNLEGG POSTET : 05.02.2011, 15:27

  Jeg har vært med på ukm siden jeg var gammel nok til å bli med skulle jeg til å si. Da jeg var 13 laget jeg en film som jeg var med på ukm med da jeg var 14. Kom til landsfinalen med den, og fikk gå på rød løper og se filmen på Nova kino i Trondheim. Det var gøy :D

  Etter der har jeg vært med hvert år med filmer, sang, gitar, piano, bilde, dikt og dans + at jeg har vært med i nettredaksjonen :) Har gått videre til fylkesmønstringene på Klæbu, Bjugn, Oppdal og Hemne :)

  Så ja, litt rart å ikke være med i år, men kanskje neste år?:) Skal iallefall dra å se på nå:)  Blogges ;D

  Er du med/har du vært med på UKM?


 • Publisert i kategorien Meg
 • 5 RANDOM THINGS I LOVE! :*

  • INNLEGG POSTET : 30.01.2011, 11:18


 • Publisert i kategorien Meg
 • DAG 11 - DITT TIDLIGSTE MINNE!

  • INNLEGG POSTET : 03.01.2011, 13:28

  Jeg vet ikke helt hva som er mitt tidligste minne, men jeg husker godt den tiden søskenbarnet mitt Camilla bodde på Oppdal enda :) Vi lekte masse sammen og hun skulle jo passe på meg litt da vettu :)

  Her f.eks skal hun bade meg:  Hun ble kjempevåt, men det nektet hun for, for skifte skulle hun iallefall ikke! xD

  Senere flytta vi inn vegg i vegg, og Camilla ville komme inn å besøke oss hele tiden:P Til slutt måtte moren hennes gjemme nøkkelen! Haha :D

  Vi elska å kle oss ut hele tiden. Er vi ikke vakre?


  xD


 • Publisert i kategorien Meg
 • DAG 3 - DITT SYN PÅ NARKOTIKA OG ALKOHOL!

  • INNLEGG POSTET : 26.12.2010, 12:45

  Narkotika - NEI!
  Alkohol - tja..

  Liker ikke narkotika, og det at så mange blir avhengige av det, og liv blir ødelagt. Overdoser dreper og avhengigheten tar over hele livet. Nei til narkotika!

  Alkohol går bra når det er snakk om å drikke på fest eller i hyggelige sammenkomster. Men det å være alkoholiker blir noe annet. For om man drikker for mye av alkoholen er jo ikke det bra heller. Så det kan funke om man er forsiktig og drikker med måte :)  Bilde fra filmen The Runaways, som er dritbra egentlig:)


 • Publisert i kategorien Meg
 • OM SILJE ERIKA!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2010, 15:13

  Jeg er ei lesbisk jente som heter Silje Erika Skaslien. Jeg er 24 år og bor i Oppdal. Kjæresten min heter Rannei, og jeg elsker henne over alt på jord<3 Vi bor sammen og har en liten søt hund som heter Connie. Vi har nå vært sammen i over 6 år!

  Jeg elsker musikk, skriver sanger og dikt, spiller ukulele og synger. Jeg er med i et kor som heter Kor Livåt her på Oppdal, noe som er kjempegøy! Musikk er en stor del av livet mitt, og uten musikk hadde nok livet vært utrolig kjedelig. Det er det vel flere som er enige i?

  Jeg startet denne bloggen 25.oktober 2009, som en slags måte å komme ut av skapet på. Jeg blogget vel i ca 3 år, før jeg tok en pause. Blogget litt på noen andre blogger i mellomtiden, men det var ikke særlig mye. Nå (i 2015) har jeg bestemt meg for å starte på nytt med denne bloggen, og fortsette litt der jeg slapp forrige gang. Sist jeg blogget her slet jeg en del psykisk og delte mye av alt det rare som skjedde inne i hodet mitt. Nå har jeg blitt en helt annen person som i hvert fall ser LITT mer positivt på livet.. hehe

  Familien min består av mamma, pappa og lillebroren min på 17 år. Pappa bor på Kvål av alle steder, mens mamma og Even bor her på Oppdal. Pappa driver med rev og er en veldig rolig og snill pappa. Han har egentlig ganske bra humor og kommer med mange morsomme kommentarer. Mamma jobber på hotell og er min beste venn! Hun er veldig tøff og sterk, og snill og hyggelig med alle hun møter. Even har nå blitt "stor gutt" og et par hoder høyere enn storesøstra si.. Han er en omtenksom og snill gutt, som alltid får meg til å le! Jeg er veldig glad i alle sammen!

  Jeg blogger om alt mulig som faller meg inn, og når det faller meg inn. Prøver å oppdatere dere så mye som mulig på det som skjer rundt meg. Jeg skriver mest om ting som interesserer meg, som musikk, film og kjendissladder. Prøver også å slenge inn noe fornuftig nå og da, så ikke det blir bare fjasing her! Haha..
  Har dere forslag til noe jeg kan blogge om, så er det bare å si fra! Jeg elsker kommentarer, som alle andre sikkert gjør, så det er bare å sende en liten hilsen :)

  Hvis det er noe dere lurer på så er det bare å spørre meg. Jeg svarer på hva som helst. 
  Om du føler for det kan du jo like bloggen min på facebook, legge meg til på snap eller sjekke ut youtubekanalen min, ved å trykke på ikonene til høyre på bloggen.
  Ellers kan du trykke på knappene på menyen, så finner du masse annet stæsj å snoke rundt i :D  Åss tållåst!


 • Publisert i kategorien Meg
 • LIKES FRA A-Å!

  • INNLEGG POSTET : 19.08.2010, 23:06

  Jeg tenkte å fortelle dere noen ting jeg liker, og hva er vel ikke bra med å ta ting fra a-å :D
  Kunne ikke finne noe på q,w,x,y og z men tok 3 av hver på resten der;) La ved noen freshe bilder også :D Enjoy!


  Appelsinjuice - Adam Lambert - Avril Lavigne


  Briller - Bmx'en min - Blogging


  Connie - Caps - Coca Cola


  Dyr - Diabolo - Daim


  Even - Eclipse - Einar


  Firhjulingen min - Finvær - Farger


  Gitaren min - Gjevilvassdalen - Godteri


  Hunder - Hester - Heelysene mine


  Isbiter - Islandshester - Ild


  Jordbær - Jenter - Jul


  Kameraet mitt - Kjærlighet på pinne - Kornmo


  Lakris is - Lapper - Lue


  Milkshake - Mamma - Musikk


  New Moon - Natten - Nikotin på pinne


  Orkideer - Oppdal - Ost og kjeks


  Pappa - Pære is - Paramore


  Rever - Rannei<3 - Rosiner


  Sang - Skateboardet mitt - Slush


  Tokio Hotel - Tenerife - Twilight


  Ullsokker - Ulver - Ukulelen min


  Vaniljeis - Vaniljesaus - Vinger


  Ærlighet - Ææh? (å si det) - Ælginn


  Øra (Sunndalsøra) - Øl - Øyer


  Åpen post-Jarle - Åndenes makt - Åkrer

  Der! Endelig ferdig! Det tok en stund å lage alle de kollasjene for å sidet sånn..

  Hva synes dere?

 • Publisert i kategorien Meg
 • JEG HAR FÅTT FANBREV!<3

  • INNLEGG POSTET : 07.05.2010, 22:14  GS (gsx.blogg.no) har sendt fanbrev til meg!^^
  Det var skikkelig koselig å få i posten! Hun sendte med et bilde av meg og henne da jeg møtte henne på Tokio Hotel konserten i Oslo:) Det skal jeg signere og sende tilbake til henne :D
  Tusen takk GS<3

  Besøk gjerne bloggen hennes her:


  Snakkes<3


 • Publisert i kategorien Meg
 • TATOVERINGEN MIN OG BETYDNINGEN AV DEN!

  • INNLEGG POSTET : 19.01.2010, 00:33

  Jeg har en nautisk stjerne i nakken<3


  Seilmennene var de første som begynte med nautiske stjernetatoveringer. De navigerte etter stjernene på natten og nordstjernen ble et symbol på å finne veien hjem. Stjernen er altså et symbol for å finne veien hjem eller denn "rette" veien. Seilmennene tatoverte derfor stjerner på armene som et lykkesymbol i håpet om å komme hjem.

  Mange tror at grupper som lesbiske, homofile, punkere, rockere og de i militæret har "adoptert" den nautiske stjernen som et veldig viktig symbol. Det har vært mye krangling p.g.a meningen til tatoveringen.

  Mange som er i militæret har en nautisk stjerne som tatovering som et symbol på å komme seg trygt hjem igjen.

  Punkere har tatt dette symbolet og det har den samme meningen: å finne veien hjem eller en unik vei i livet. Du ser mange punkband i dag der medlemmene har armene helt tatovert og oftest en nautisk stjerne på underarmen eller andre steder.

  At lesbiske og homofile ofte tar denne tatoveringen er kanskje ikke helt åpenbart.. På 1940 og 50 tallet, da alternative livsstiler ikke var "vanlig", skjulte ofte kvinner de alternative valgene sine og tok ofte en skjult nautisk stjerne. De hadde den f.eks på håndleddet, og gjemte den med en klokke eller noe som skjulte den på dagtid, men som kunne vises på kveldstid ute på byen. Den nautiske stjernen ble som et symbol på tilhørighet i det lesbiske- og homofile samfunnet.

  Betydningen av den nautiske stjernen har startet mange krangler. F.eks militære menn som ikke vil at stjernetatoveringen deres skal ha noe med homofili å gjøre, og de sier det ikke har noen sammenheng med det osv..

  Jeg tok den først og fremst fordi jeg likte punk-rock og fordi den skal være et symbol på å finne veien hjem:) Jeg fant ikke ut at mange lesbiske hadde den før senere:) Og heldigvis passet jo det supert da!!!<3

  Besøk også Anne Lise


 • Publisert i kategorien Meg
 • MITT ÅR!

  • INNLEGG POSTET : 29.12.2009, 23:07

  Jeg ble utfordret av IRLINS.BLOGG.NO til å skrive et innlegg under overskriften MITT ÅR og ramse opp de 5 beste tingene som har skjedd og de 5 verste, om det var i livet mitt, på bloggen eller i nyhetene..  Jeg skal også utfordre 5 nye, og også legge ved et bilde eller fler.. Jeg tar da det som har skjedd i livet mitt det siste året ;)

  5 beste ting som har skjedd:

  1.Jeg kjøpte Connie<3

  Connie dagen etter jeg henta henne<3

  2.Jeg og Rannei forlova oss<3

  Meg og Rannei på UKM i Hemne<3

  3.Jeg har vært på Tenerife med pappa og Even<3  4.Snøpels fikk valper i sommer<3

  To av valpene til Snøpels<3

  5.Mamma ble sammen med Einar<3  5 verste ting som har skjedd:

  1.Foreldra mine flytta fra hverandre :(

  2.Alle tre dyra mine døde :(


  Savner dere Rambo, Snøpels og Gråtass</3

  3.Jeg har gått til psykolog :(

  4.Jeg har vært deprimert, og skada meg selv :(

  5.Jeg har slitt jævlig på skolen :(


  Jeg utfordrer disse 5:

  1. camla.blogg.no
  2. siljeehesthagen.blogg.no
  3. gunnheges.blogg.no
  4. gsx.blogg.no
  5. hannesadnees.blogg.no
  Håper dere tar utfordringen!

  Besøk også EMMA

 • Publisert i kategorien Meg • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits