SJEKK UT BIDRAGET MITT I THE STREAM!

 • INNLEGG POSTET : 29.02.2016, 16:45

Jeg er med på musikkonkurransen THE STREAM. Det gjelder å dele sitt bidrag så mye som mulig så det får flest mulig visninger. Tenkte derfor og dele det her på bloggen også, i håp om at noen lesere vil ta en titt på den. Det hadde betydd mye om dere ville gjort det for meg <3 Om dere liker den så gjerne del den videre, det hadde hjulpet meg veldig! Tusen takk på forhånd <3 Si gjerne hva dere synes!

Videoen kan du se HER


Foto: Tv2

#TheStream #Audition #Musikk


 • Publisert i kategorien Musikk
 • KOR LIVÅT!

  • INNLEGG POSTET : 02.10.2015, 20:10

  Snart er det tid for konsert med Kor Livåt igjen. Vi er et kor fra Oppdal bestående av "livåte" og sangglade folk! Konserten med Kor Livåt vil tilby en stor bredde av musikk fra alle verdenshjørner og NESTEN alle slags sjangere. Artister som Morten Abel, filmer som Gladiatoren og til og med spill som Portal. Ja, dette blir noe nytt for noen og noe veldig gjenkjennelig for andre. Vi i koret inviterer deg til konsert slik at du både får se og høre oss i en annen drakt enn før. Dette bør man ikke gå glipp av!

  Vi hadde en liten photoshoot her en dag, og resultatet kommer her:

  Pris, dato og klokkeslett for konserten er som følger:  Nå er det kun 3 uker til konserten, og har du ikke kjøpt billetter enda, så er det pinadø på god tid!! Hehe
  Billetter kan du få kjøpt HER. Vi gleder oss til å se deg der! :-)

  Alle bildene i dette innlegget er tatt av Arvid Storli.

  #Kor #Musikk #Konsert 


 • Publisert i kategorien Musikk
 • NRK MP3!

  • INNLEGG POSTET : 02.10.2015, 11:47  Nå sitter jeg på jobb og hører som vanlig på Nrk mP3. Det er favorittradiokanalen min fordi de spiller så mye AWESOME musikk! Og kommer det ut en ny låt så spiller de den med en gang :-)

  NRK mP3 er en rendyrket musikkanal for deg som liker energisk musikk. Der kan du høre musikk 24/7 hele året, og det er INGEN reklame! :-D Du kan høre mP3 på FM-radio i de største byene i landet, samt på DAB+, Digital parabol, Kabel og Nettradio. Jeg pleier å høre på mP3 på en app som heter Norsk Radio, eller på Tv'n hvis jeg er hjemme :-) De bruker også snapchat veldig mye, noe jeg synes er kjempebra! De når lettere ut til oss lyttere, til og med når vi ikke hører på liksom. Det er også lettere å kontakte dem angående ønskelåter, konkurranser eller bare for å si hei. De svarer ofte også, noe som får det til å føles litt som om du kjenner dem :-)

  På morgenen fra 7-10 hører jeg på Adiele. Ei glad jente som virker veldig trivelig, og er mye på snapchat :-P Hihi.. Fra 14-17 hører jeg "Ettermiddagen" med Benedicte, Amir og Abiel. De sitter og snakker litt sammen og tuller mye, noe som er morsomt og gir meg et smil om munnen på en ellers kjedelig jobbdag. 

  Da jeg var i radioen og hadde mitt eget radioprogram: "Frædagskvæl med Silje Erika", så fikk jeg mye inspirasjon fra mP3. Tips til musikk jeg kunne spille, spesielt freshe låter som akkurat hadde kommet ut.

  Det jeg vil fram til her er at denne radiokanalen anbefales sterkt. Liker du listepop og diggbare låter bør du lytte til denne kanalen. I like them very much! Vil du lese mer om kanalen eller hvordan du kan følge dem på forskjellige sosiale medier kan du trykke HER. Snapchaten tror jeg ikke står der men den er "nrk-mp3".

  Håper dere har en fin fredag folkens! Skal høre mer musikk jeg nå :-) Snakkes!

  Noen andre som hører på mP3?

  #Nrk #mP3 #Musikk #Radio


 • Publisert i kategorien Musikk
 • IDOL 2016!

  • INNLEGG POSTET : 12.09.2015, 13:40

  Nå er det snart klart for en ny sesong av Idol i Norge, og påmeldingen har startet. Nå har jeg har bestemt meg for å prøve meg på audition i Trondheim igjen. Jeg har prøvd før, men jeg prøver igjen! Man skal jo aldri gi opp! Jeg føler at jeg har fått mer erfaring siden sist, også har jeg øvd ganske mye. Samtidig er jeg en helt annen person nå enn jeg var sist jeg prøvde meg. Eneste problemet nå er at jeg ikke vet hvilken sang jeg skal synge. Det bør vel være en der jeg får vist fram flere sider av stemmen min. Vanskelig å velge..


  Bilde: tv2.no

  Nå har Marcus Bailey tatt over som programleder etter Stian Blipp. Vet ikke hvilke dommere det skal være enda, men det får vi vel vite når det nærmer seg. Om du tenker på å melde deg på Idol 2016, kan du gjøre det HER.

  #Idol2016 #Marcusbailey #Audition #Sang


 • Publisert i kategorien Musikk
 • SANGINNSPILLING!

  • INNLEGG POSTET : 28.08.2015, 18:55

  Etter jobb i dag har jeg prøvd å spille inn en ny sang. En cover av Fight Song av Rachel Platten. Den er så syykt fin også passer teksten litt til meg føler jeg. Hvis alt går etter planen skal jeg spille inn videoen til den på Tenerife neste uke :-D  Den forrige sangen jeg spilte inn var en mashup jeg satte sammen av tre favorittsanger: Flashlight med Jessie J, Thinking Out Loud med Ed Sheeran og Hold Back The River med James Bay. Den filma jeg i Åndalsnes for litt siden. Den kan du jo høre her om du vil:


  Og vil du høre en bitteliten smakebit på Fight Song så ligger den på storyen min på snap. Så om du vil kan du legge meg til på snap ved å trykke på ikonet til høyre ;-)

  Snakkes!


 • Publisert i kategorien Musikk
 • PÅ IDOLAUDITION I TRONDHEIM!

  • INNLEGG POSTET : 19.05.2011, 14:11

  Nå sitter jeg på Radisson Blu Royal Garden Hotel i Trondheim. Har stått ute i kø i ca 4 timer, og har endelig fått kommet inn i varmen :) Det er gitarspill og sang overalt rundt meg, og tonnevis med sangglede. Nå gleder jeg meg skikkelig til det er min tur til å synge :)

  Når jeg skriver dette her blir jeg filmet, og jeg sitter ved siden av Guri Solberg :D Kult!! Hun har intervjuet meg og Ravi sitter her også!  Det er flere opdalinger her, så det var gøy da. Masse folk og mye venting, men det er da verdt det. Er det ikke? :)

  Det er utrolig mange flinke folk, så jeg tror det blir vanskelig å gå videre. Men jeg håper på det beste og krysser fingrene!
  I love music, because music is my life <3

  Ønsk meg lykke til :D

  Blogges^^


 • Publisert i kategorien Musikk
 • JEG SKAL BLOGGE MED RAVI! :D

  • INNLEGG POSTET : 16.05.2011, 11:21

  Jeg fikk telefon fra Idol i dag, om at de hadde sett at jeg hadde en blogg. Og de lurte derfor på om jeg ville være med å sitte å blogge ved siden av Ravi når de skal filme at han blogger :P Så klart sa jeg JA! Så på Torsdag skal jeg da blogge om at jeg er der :) hihi

  Ja kanskje en ide å fortelle hvorfor de ringte meg fra idol også da :P Jeg er nemlig med og skal på audition (Pre-cast) på torsdag. Gleder meg maaasse! Håper bare på fint vær så jeg slipper å drasse med meg både pc og gitar i pøsregn... Skal synge This Long (egenskrevet) og sang 2 er Lean on Me ;)

  I'm siked :D


 • Publisert i kategorien Musikk
 • HØR SELENA GOMEZ RAPPE! (AWESOME)

  • INNLEGG POSTET : 09.02.2011, 13:01

  Selena rapper sangen Superbass av Nicki Minaj! Hun er jo dritflink da! Og veldig, veldig pen(a)

  Hva synes du?


 • Publisert i kategorien Musikk
 • BILDER FRA TOKIO HOTEL KONSERTEN!<3

  • INNLEGG POSTET : 13.03.2010, 18:45

  Jeg skulle egentlig legge ut bilder forrige uke, men jeg er så treig som det går ann å bli!! haha Her er iallefall litt fra turen til Oslo den 3-4 mars:D

  Vi tok toget til Oslo og deretter t-banen til der hotellet var:)
  Så tok vi drosje til Valhall Arena, der vi stod ute i kø fra 17:20 - 18:45.. så begynte konserten ca 20:10 <3

  Her er litt av køa inn til Valhall Arena:  Her står vi å venter i spenning!! Klarte nesten ikke vente:D:  *GLEDER MEG*  Så møtte jeg som sagt tidligere min største blogg-fan GSX :D Hun ville ha klem og ta bilde og det var kjempehyggelig^^ Hun har sensurert seg selv daxD  Litt av folkene som var der:  Det eneste bildet der du faktisk så at det var mennesker på bildet:P Ble bare veldig uklårt:S Her spiller de phantomrider tror jeg:
  Her er etter konserten, da jeg var i sjokk tror jeg:P Gråt under konserten også for jeg var så glad<3
  Jeg og Rannei etter konserten:  Her har vi kommet tilbake til hotellet etter en lang, kald tur:  Jeg kjøpte denne t-skjorta:  Morgenen etter spiste vi frokost på hotellet og pakka.. Så dro vi til Oslo City og handla litt før vi tok toget hjem igjen;)

  Her venter jeg på togstasjonen:  Vi tok masse tulle-bilder av at vi sov på toget:


  Dette var mitt livs største opplevelse og den er helt umulig å beskrive! Det å stå foran Tokio Hotel, som forresten er verdens beste band, var fantastisk<3 Ble helt rørt og etterpå har jeg nesten begynt p grine hver gang jeg har tenkt på det:'( Jeg er en enda større tokio hotel-fan etter dette!!<3

  Var dere på konserten?
  Hva synes dere om bildene?


  Legger ut videoer etterpå;)
  Snakkes<3


 • Publisert i kategorien Musikk
 • TOKIO HOTEL KONSERT I MORGEN<3

  • INNLEGG POSTET : 03.03.2010, 00:31

  I morgen (i dag) reiser jeg og Rannei til Oslo for tidenes opplevelse<3
  Vi skal nemlig på Tokio Hotel konsert :D Jeg gleder meg SYKT mye!! Klarer ikke vente...

  Vi skal ligge på hotell til torsdag også skal vi ta oss en shoppingrunde før vi tar toget hjem til Oppdal igjen;) Og jeg gleder meg så mye!! Kan ikke beskrive hvor mye jeg gleder meg xD hehe  Noen andre som skal på konsert?<3

  Dere kan også besøke Anne


 • Publisert i kategorien Musikk
 • WE ARE THE WORLD - FOR HAITI

  • INNLEGG POSTET : 18.02.2010, 17:30

  Jeg digger den nye versjonen av We Are The World :D Det er nå 25 år siden videoen til den ble spilt inn i akkurat dette studioet her.. Det eneste jeg savna i denne videoen var Rihanna og Shakira<3 hehe
  Dere burde sjekke den ut om dere ikke allerede har gjort det:  Hva synes du om videoen?

 • Publisert i kategorien Musikk
 • INTERVJU MED TRINECAM.BLOGG.NO!

  • INNLEGG POSTET : 31.01.2010, 11:44

  Navn: Trine Camilla
  Alder: 36
  Bosted: Oslo

  Blogg: trinecam.blogg.no
  Sivilstatus: Gift med Frode

  Hva liker du å gjøre på fritiden?
  Jeg jobber med musikk på heltid så det går store deler av fritiden min til også. Ellers er jeg godt over middels glad i interiør og kunst, tegning, maling og andre kreative ting. Film er også en stor lidenskap.

  Hva slags musikk hører du på?
  Jeg hører på all slags musikk. Nå om dagen går det mye i min egen musikk da vi holder på å spille inn en cd som kommer ut i løpet av året. Ellers liker jeg jazz og soul, pop og rock, og også klassisk musikk. Favorittartisten min, favorittvokalisten min, og favorittlåtskriveren min er og blir fantastiske Stevie Wonder.

  Hvor ville du vært akkurat nå?
  På en fantastisk øy langt vekk fra hverdagen, med kjæresten min og en flaske god rødvin. Hihi.

  Favorittmat: Å jeg elsker mat! Ja, alt mulig, men er storforbruker i å kjøpe sushi. I tillegg er pinnekjøtt og grillmat i grunn noe jeg kunne levd lenge på.

  Favorittdrikke: Er det lov å si vin? Ellers vann og juice.

  Favorittfilm: Det er ikke mulig å si EN film. The Colour Purple, Frihetens regn og The Shining + en hel drøss av andre.

  Beste skuespiller: Ikke mulig med en her heller. Men Jack Nicholson, Sam Neil og Anthony Hopkins er 3 flotte karer. Eller er Trond Espen Seim alias Varg Veum en stor favoritt når det kommer til norske skuespillere.

  Beste skuespillerinne: Katy Bates, Emma Thompson, Whoppie Goldberg og mange fler.

  Beste artist/band:
  Stevie Wonder ja, han er nr 1. Ellers er de gamle jazzsangerinnene som Billy Holliday og Etta James store favoritter. For meg er også Celine Dion en fantastisk sangerinne selv om musikken hun synger ikke er mine største favoritter.

  Har du dyr?
  Ja, en katt som heter Sokrates. Har også hatt 3 hunder, hamster, to fugler og en kanin.

  Går du skole og/eller jobber?
  Jeg jobber som sangpedagog, sanger og låtskriver.

  Beste minne?
  Veldig mange. Men bryllupet mitt er vel ett av de aller beste minnene jeg har. Og den siste sommeren mamma var frisk da vi var i Spania. Sukk. Jeg har bestemt at dit skal jeg tilbake. Ellers skapes heldigvis gode minner hele tiden.

  Største flause?
  Nei huff det kan jeg ikke begynne på her, for jeg har en tendens til å dumme meg litt ut ganske ofte. Hehe.

  Hvilken blogg vil du anbefale?
  En av mine favorittblogger vil jeg anbefale deg. Nemlig supernate.blogg.no

  Og siste spørsmål:
  Hva synes du om bloggen min?
  Jeg liker bloggen din veldig godt. Du er ærlig og rett på sak. Du utleverer deg ganske mye, noe som tyder på for meg at du har en god selvtillit. Jeg er jo fast leser av bloggen din, og det er på grunn av disse tingene.

  Her er et bilde av Trine Camilla:


  Leser dere bloggen til Trine?


 • Publisert i kategorien Musikk
 • MUSIKK JEG HØRER PÅ<3

  • INNLEGG POSTET : 26.01.2010, 11:12

  Jeg hører på så utrolig mye forskjellig musikk.. Musikk betyr så mye for meg<3 De artistene/bandene som er i tjukkere skrift er favorittene mine<3 De har hjulpet meg gjennom utrolig mye, det høres kanskje rart ut, men musikken deres har hjulpet meg masse<3

  • Alex Parks
  • Alicia Keys
  • Blink 182
  • Breaking Benjamin
  • Britney Spears
  • Cinema Bizarre
  • Coldplay
  • Eminem
  • Evanesence
  • Fall Out Boy
  • Good Charlotte
  • Greenday
  • Kelly Clarkson
  • Kings of Leon
  • La Roux
  • Lily Allen
  • Linkin Park
  • Madrugada
  • Maria Mena
  • Marit Larsen
  • McFly
  • Metro Station
  • My Chemical Romance
  • Nightwish
  • One Republic
  • Paramore
  • Red Hot Chili Peppers
  • Rihanna
  • Saybia
  • Simple Plan
  • The Killers
  • The Sounds
  • Three Doors Down
  • Tokio Hotel
  • Until June
  • Yellowcard
  • +++ 

 • Publisert i kategorien Musikk
 • SE PÅ DE NYE BAND T-SKJORTENE MINE!

  • INNLEGG POSTET : 15.01.2010, 16:29

  I dag fikk jeg de to nye band-skjortene mine i posten! <3

  Hva synes du?


 • Publisert i kategorien Musikk
 • HVILKEN SANG?

  • INNLEGG POSTET : 02.01.2010, 16:07  Jeg har tenkt å videoblogge igjen i dag, der jeg synger en sang<3 Hvilken av disse sangene burde jeg synge i kveld?


  • Under The Surface (Marit Larsen)
  • You're Beautiful (James Blunt)
  • Into The Nothing (Lene Hosøy) (Det jeg kan)
  • Writer (Meg)
  • Don't Know Why (Norah Jones)

  Eller en annen?

 • Publisert i kategorien Musikk
 • JEG SKAL PÅ TOKIO HOTEL KONSERT!!!

  • INNLEGG POSTET : 26.12.2009, 16:41

  Jeg sa i går at jeg skule fortelle om en av gavene jeg og Rannei fikk, og her kommer den:)

  Foreldrene til Rannei ga en gave til henne på julaften. Det var to billetter til Tokio Hotel konserten i Oslo 3 mars!!! + hotellopphold og togbilletter:D Alt dette fikk hun, og på billettene stod det: Ta med en person du er veldig glad i<3 Og hvem ble det???? MEG<3

  Jippi!! Vi gleder oss sykt masse til mars:D Det blir så koselig å dra på tur sammen, bare vi to<3 Det kommer til å bli rått!!! hehe

  Her er noen bilder:


  Her er billettene:  <3


 • Publisert i kategorien Musikk
 • TIDENES JULEKONSERT!

  • INNLEGG POSTET : 21.12.2009, 14:11  I går var jeg på den beste julekonserten jeg har vært på noensinne! Det var en konsert med Stephen Brandt Hansen og Anne Sjøbakk + min lillebror Even på 11 år<3 Han er utrolig heldig som fikk være med dem, han ble til og med ringt opp av dem!! Han er så søt og så flink til å synge:) Pappa måtte filme, for jeg pleier å begynne å skjelve så fælt når han er på scena:S Jeg blir jo mer nervøs enn han:P Og jeg blir så rørt og stolt<3 Det skjelver veldig likevel da, for pappa zooma så fælt! Om den hakker så kan du trykke på så du ser den på youtube i stedet, det kan være for at det snør på bloggen min;)  Hva syns dere?

 • Publisert i kategorien Musikk
 • Korøvelse!

  • INNLEGG POSTET : 26.11.2009, 23:38

  Ja da var korøvelsen for i kveld ferdig, og det var kjempearti^^ Vi har temaet Motown på konserten og synger sanger som bl.a Hot Stuff, Hungry Heart, Think, My Girl/My Guy, I'll be there, Man in the mirror+++ :D Gleder meg sykt til konsert, men det er så lenge til..12 juni 2010.. Da blir det liv :D hehe I helga skal vi ha korseminar da^^ Skal øve stemmeteknikker osv med proffe folk og øve generelt.. Etterpå blir det julebord :D Det blir ei arti helg!


  koret
  Her er vi på en konsert i oktober i fjor :D

  koret 2
  Phantom of the opera! jeg står forrerst, nr 2 fra venstre :D

 • Publisert i kategorien Musikk
 • Music is love<3

  • INNLEGG POSTET : 12.11.2009, 23:56

  Musikk er det beste som noen gang er oppfunnet, synes du ikke?<3 Det finnes så uendelig mye forskjellig musikk at man ikke kan bli lei av den.. Den kan brukes til alt mulig og kan faktisk hjelpe folk. Musikk påvirker oss og det kan man se på de som har en musikkpåvirket stil f.eks rockere, emoer, countrysangere osv.. Musikk gir meg kjærlighet, musikk ER kjærlighet!<3 Hadde ikke klart meg uten det! Hører musikk på veg til skolen, på skolen, på datan, i senga, når jeg gjør lekser, i bil, ja overalt! Man blir avhengig av det! Jeg ELSKER musikk, både og høre på den, synge den og skrive den:D Det finnes musikk for alle, i alle sjangrer. For tiden hører jeg mest på PARAMORE<3 og alt mulig egentlig.. Alex Parks, Donkeyboy, og det som spilles for tiden. For ikke å glemme Good Charlotte og Greenday<3 Kan nevne artister/band i timesvis for jeg hører nesten på ALT!

  skrivebord5

  Hva er favorittartisten/-bandet ditt?

 • Publisert i kategorien Musikk • Jeg er en kreativ skapning med en stor kjærlighet for musikk. Jeg er 24 år, lesbisk, elsker å synge og er litt FOR interessert i kjendiser!

 • + Følg denne bloggen


  KATEGORIER


  ARKIV


  SISTE INNLEGG


  hits